Magyar English
A világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Bent vagyunk a döntőben!A Bajnok Csapat köszöntése!2016 / 17 Magyar Bajnoka: Szolnoki Dózsa-Közgép, Gratulálunk!Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger (9-6) - bajnoki döntő 2. mérkőzésSzolnoki Dózsa-Közgép–A-Híd-OSC-Újbuda (10-8)2017-ben ismét döntőt játszunk!Szuperkupa 2016, Szolnok - Eger (14-9)Megvan az ötödik kupagyőzelmünk!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-08-17 00:00:00
Gálamérkőzésen a szerb válogatottat fogadjuk

Szeptember 2-án, szombaton 18 órakor Szolnokon össze méri erejét a BL-győztes Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata az olimpiai bajnok, ötszörös Világliga-győztes, ötszörös Európa-bajnok és háromszoros világbajnok szerb válogatottal. A rendezvény ötletgazdája, dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Vízilabdázásért Alapítvány alapítója azt mondta a klub sajtóközleményében: – Egy rendhagyó mérkőzéssel szeretnék megköszönni a szurkolóiknak, hogy hosszú évek óta a sikert-sikerre halmozó csapatunk mögött állnak.

2017-08-17 00:00:00
SAJTÓKÖZLEMÉNY

A világ legjobb válogatottja a világ legjobb klubcsapata ellen – Szolnokon csapnak össze a szerb vízilabda-válogatott és a BL-győztes Dózsa-KÖZGÉP bajnokai

2017-08-15 00:00:00
Hatan álltak munkába

Tíz héttel a dicsőséges BL-győzelem után újra munkába állt csapatunk, a Szolnoki Dózsa-Közgép. Egy picit visszatekintve az elmúlt szezonra, amikor a honi bajnoki cím és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerte a szolnoki csapat, a Kovács István szakmai igazgató és Cseh Sándor vezetőedző irányította az együttest.

2017-08-07 00:00:00
Szolnokiak a juniorválogatottban

Az éremszerzés reményében utazott a belgrádi vízilabda-világbajnokságra a férfi-juniorválogatott. A tavalyi alpheni Európa-bajnokságon elért hetedik hely után a világbajnokságon mindenképp előbb végezne csapatunk. Horkai György szövetségi edző csapata a csoportmérkőzéseken a Dél-Afrika, Olaszország, Egyiptom, Kanada és Dél-Afrika együttesével találkozik.

2017-08-02 00:00:00
Cseh Sándor: Szakmailag sok újat nem hozott a vizes vb pólótornája

Horvátország 1991-es újbóli függetlensége óta második világbajnoki címét szerezte vízilabdában. Magyarország pedig hetedszer lett ezüstérmes. Tíz évvel ezelőtt Melbourne-ben is horvát-magyar finálét rendeztek, akkor hosszabbítás után 9-8-ra nyertek a horvátok.

Tabella
vissza

 

2017-06-06
Cseh Sándor még emészti a sikert...
megosztom a facebook-n

Május utolsó szombatján feltette idei szereplésére a koronát a Szolnok Dózsa-Közgép csapata, amelyik a bajnokság, a Magyar Kupa és a Szupekupa után megnyerte Bajnokok Ligáját, és ezzel egyetemben felült Európa-trónjára. Jó pár napot aludtunk a szenzációs győzelem óta, Cseh Sándort, a Dózsa saját nevelésű edzőjétől azt kérdeztük, hogy feldolgozta e már a páratlan sikert?

– Azt gondolom, hogy sikert is ugyanúgy fel kell tudni dolgozni, mind a kudarcot – vette át szót a szakember, – és jelenleg is tart nálam. – Természetesen jó dolog, egy olyan csapatot vezetni, amely mindent vitt a szezonban.

Labdajátékban még soha nem nyert szolnoki együttes nemzetközi kupatrófeát, épp ezért sok szolnoki sportkedvező hiányolta, hogy elmaradt a BL-győztes ünneplése a megyeszékhelyen.

– Ez nem a vezetőedző dolga, hogy hol és miként legyen az ünneplés, de azt átéltem én is, hogy a Duna Arénában több ezer szolnoki szurkoló a mérkőzés után hosszú ideig együtt ünnepelt csapattal. Az eredményhirdetés után, a csapatkapitány Zsivko Gocics többek között azt nyilatkozta lapunknak, hogy a szezon előtt megmondta a vezetőknek, hogy hozzák ide Andrija Prlainovicsot, és vele megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját.

– Jó pofa nyilatkozat volt ez is – reagált Cseh Sándor. – Nyilván Zsile (Gocics beceneve) arra gondolt, hogy Andrija társaival ellentétben többszörös BL-győztesként igazolt hozzánk, jó ha, van köztünk egy rutinos, trófeanyerő pólós. Andrija jól is játszott a bajnokság hajrájában és a BL-hatos döntőjében is, tehát mindenki tudja, hogy a vízilabda is csapatjáték, és mi azért is nyertük sorozatban a címeket, mert igazi közösséget alkottunk egész évadban.
Az évad végén már mindenki arról beszél, hogy ki kivel tárgyal, ki hová igazol. Tudjuk, hogy az elmúlt években dobogós Szolnok–Eger–OSC trió mellé a Ferencváros csatlakozhat a jövő évadban, hiszen a zöld-fehérek olimpiai és világbajnokok sorát igazolta. Többek között a Szolnok állományából Varga Dénes és Vámos Márton is a Fradit erősíti a következő évadban.

– Dumi és Marci már februárban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését nálunk, ezt tisztáztuk az öltőzőben is – folytatta Cseh Sándor.

– Emberileg és szakmailag is sajnálom, hogy elmennek tőlünk, de ez az élet rendje. Mivel mindent megnyertünk, így könnyebb volt elengedni őket. Mellettük a francia-montenegrói állampolgárságú Ugo Crousillat távozik sorainkból. Helyükre Bátori Bence és Zalánki Gergő az OSC-ből , valamint a szerb Milos Csuk Egerből érkezik hozzánk. Az utóbbinak nem volt jó szezonja Egerben. Tudjuk, hogy jó játékos, most nálunk bizonyíthat. Bencének és Gergőnek megvan a gyorsága és a lövő kézsége, be kell majd őket illeszteni a csapatba. Jövőről annyit, hogy a válogatott játékosok kivételével augusztus elején kezdjük a felkészülést a következő évadra. Addig megtervezem, miként indulhatunk el azon az úton, amely jövőre is a címvédésig vezethet.

Forrás: Új Néplap

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

Bajnok a Szolnoki Dózsa-Közgép!
 

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák