Magyar English
A világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Bent vagyunk a döntőben!A Bajnok Csapat köszöntése!2016 / 17 Magyar Bajnoka: Szolnoki Dózsa-Közgép, Gratulálunk!Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger (9-6) - bajnoki döntő 2. mérkőzésSzolnoki Dózsa-Közgép–A-Híd-OSC-Újbuda (10-8)2017-ben ismét döntőt játszunk!Szuperkupa 2016, Szolnok - Eger (14-9)Megvan az ötödik kupagyőzelmünk!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-06-23 00:00:00
Győzelemmel tisztelegtek Hollóy Tamás emléke előtt

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-Közgép nyerte azt az utánpótlás-tornát, amit a klub nem régiben elhunyt klubigazgatója, Hollóy Tamás emlékére rendezett meg a Vízilabda Arénában.

2017-06-20 00:00:00
Utánpótlás tornát rendezünk Hollóy Tamás emlékére

Február óta sajnos már nincs velünk, Hollóy Tamás, aki országszerte ismert sportember volt. Egykoron testnevelőként végzett, és dolgozott, súlyemelő versenyző volt, majd az utóbbi sportágban szakedzőként és nemzetközi versenybíróként is ténykedett. Az utóbbi közel négy évtizedben mint sportvezető tette a dolgát, többek között a 17 évig működő Szolnoki MÁV-MTE egyetlen ügyvezető elnöke volt. Tizennyolc esztendeig pedig a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapatánál, mint klubigazgató dolgozott.

2017-06-15 00:00:00
Madridban csapatunk, Mezei Tomi itthon maradt

A világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott csütörtökön elutazott Madridba, ahol – többek között – hat-hét közös edzésen vesz rész Spanyolország legjobbjaival.

2017-06-15 00:00:00
Remekelt csapatunk Szentesen

Óvodától az olimpiáig elnevezésű versenyt rendeztek Szentesen. A seregszemlén 37 csapat, köztük a Szolnoki Dózsa-Közgép fiataljai is rajthoz álltak. A szolnoki együttes soraiban 44 úszópalánta indult. Remek teljesítményt nyújtottak a dózsás versenyzők, akik a negyedik helyen végeztek az összetett pontversenyben.

2017-06-13 00:00:00
Pólósaink is segítik a megelőzést

Új programot állított össze a rendőrség a nyári szezonra, mellyel arra hívnánk fel a figyelmet, hogy miként előzzük meg azokat a tipikus nyári fürdőzéses, nyári szezonhoz köthető bűncselekményeket, mint például a strandlopások. Ehhez a megyei rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság közösen megkereste a BL-győztes Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabda csapatát, amelynek tagjai hitelesen tudnák felhívni a figyelmet ezekre a veszélyekre, hiszen ők ízig vérig a vízhez köthetőek – ismertette az akció lényegét Erdős Csaba, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadója.

Tabella
vissza

 

2017-06-06
Cseh Sándor még emészti a sikert...
megosztom a facebook-n

Május utolsó szombatján feltette idei szereplésére a koronát a Szolnok Dózsa-Közgép csapata, amelyik a bajnokság, a Magyar Kupa és a Szupekupa után megnyerte Bajnokok Ligáját, és ezzel egyetemben felült Európa-trónjára. Jó pár napot aludtunk a szenzációs győzelem óta, Cseh Sándort, a Dózsa saját nevelésű edzőjétől azt kérdeztük, hogy feldolgozta e már a páratlan sikert?

– Azt gondolom, hogy sikert is ugyanúgy fel kell tudni dolgozni, mind a kudarcot – vette át szót a szakember, – és jelenleg is tart nálam. – Természetesen jó dolog, egy olyan csapatot vezetni, amely mindent vitt a szezonban.

Labdajátékban még soha nem nyert szolnoki együttes nemzetközi kupatrófeát, épp ezért sok szolnoki sportkedvező hiányolta, hogy elmaradt a BL-győztes ünneplése a megyeszékhelyen.

– Ez nem a vezetőedző dolga, hogy hol és miként legyen az ünneplés, de azt átéltem én is, hogy a Duna Arénában több ezer szolnoki szurkoló a mérkőzés után hosszú ideig együtt ünnepelt csapattal. Az eredményhirdetés után, a csapatkapitány Zsivko Gocics többek között azt nyilatkozta lapunknak, hogy a szezon előtt megmondta a vezetőknek, hogy hozzák ide Andrija Prlainovicsot, és vele megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját.

– Jó pofa nyilatkozat volt ez is – reagált Cseh Sándor. – Nyilván Zsile (Gocics beceneve) arra gondolt, hogy Andrija társaival ellentétben többszörös BL-győztesként igazolt hozzánk, jó ha, van köztünk egy rutinos, trófeanyerő pólós. Andrija jól is játszott a bajnokság hajrájában és a BL-hatos döntőjében is, tehát mindenki tudja, hogy a vízilabda is csapatjáték, és mi azért is nyertük sorozatban a címeket, mert igazi közösséget alkottunk egész évadban.
Az évad végén már mindenki arról beszél, hogy ki kivel tárgyal, ki hová igazol. Tudjuk, hogy az elmúlt években dobogós Szolnok–Eger–OSC trió mellé a Ferencváros csatlakozhat a jövő évadban, hiszen a zöld-fehérek olimpiai és világbajnokok sorát igazolta. Többek között a Szolnok állományából Varga Dénes és Vámos Márton is a Fradit erősíti a következő évadban.

– Dumi és Marci már februárban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését nálunk, ezt tisztáztuk az öltőzőben is – folytatta Cseh Sándor.

– Emberileg és szakmailag is sajnálom, hogy elmennek tőlünk, de ez az élet rendje. Mivel mindent megnyertünk, így könnyebb volt elengedni őket. Mellettük a francia-montenegrói állampolgárságú Ugo Crousillat távozik sorainkból. Helyükre Bátori Bence és Zalánki Gergő az OSC-ből , valamint a szerb Milos Csuk Egerből érkezik hozzánk. Az utóbbinak nem volt jó szezonja Egerben. Tudjuk, hogy jó játékos, most nálunk bizonyíthat. Bencének és Gergőnek megvan a gyorsága és a lövő kézsége, be kell majd őket illeszteni a csapatba. Jövőről annyit, hogy a válogatott játékosok kivételével augusztus elején kezdjük a felkészülést a következő évadra. Addig megtervezem, miként indulhatunk el azon az úton, amely jövőre is a címvédésig vezethet.

Forrás: Új Néplap

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

Bajnok a Szolnoki Dózsa-Közgép!
 

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák