Magyar English
Gálázott a világ legjobb klubcsapata és válogatottjaA világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-09-20 00:00:00
Olaszországba ment a fiatal center

Évszázadokkal ezelőtt rengeteg legény szedte a batyuját és ment Itáliába, hogy kitanulja hivatását. A valamikori szabó- és pallérlegények, orvosjelöltek, teológusok útjára lépett Teleki András. A Szolnoki Dózsa saját nevelésű játékosa Savonában játszik a következő szezonban.

2017-09-20 00:00:00
Együtt a Reccoval és a Fradival

Minden sorsolás elkészült! Az összes fronton címvédő Szolnoki Dózsa ellenfeleket kapott a Magyar Kupa csoportselejtezőjében, az OB I-ben és a Bajnokok Ligájában is. November negyedikén pedig egy vízilabdaünnep az Európai Szuperkupáért játszhat a csapat az EuroCup-győztes Ferencvárossal.

2017-09-20 00:00:00
A MOL-csoport támogatja Európa legjobbját is

Megállapodást kötött az idén Bajnokok Ligáját nyerő Szolnoki Vízilabda SC és a legnagyobb magyar vállalat. A most rajtoló szezontól a MOL-csoport lesz Európa legjobb férfi vízilabda klubcsapatának kiemelt főszponzora.

2017-09-12 00:00:00
Az új szezonra kicsinosodott az Aréna

A BENU Magyar Kupában- is- címvédő Szolnoki Dózsa lesz az egyik házigazdája a csoportkörnek. A szurkolók már az új, a BL-győzelem bizonyosságát is magán hordozó Vízilabda Arénában nézhetik a mérkőzéseket. A legjobb nyolc közé jutásról döntő kupaselejtezőket szeptember 23-én és 24-én rendezik. Jövő szombaton 11 órától a Szolnoki Dózsa az UVSE-vel játszik, majd 12.45-kor kezdődik a KSI-Vasas mérkőzés.

2017-09-09 00:00:00
A legnagyobb Kis-ember

Hetedik szezonját kezdi Szolnokon Kis Gábor. Ezzel Zivko Gociccsal és Hangay Zoltánnal együtt már törzsgárda-tagságért is folyamodhatna. Ha érdekelné az ilyesmi. Ezzel szemben továbbra is a hozzá mérhető hegyomlás-szerű bekkek elleni küzdelem teszi ki ideje javát.

Tabella
vissza

 

2017-07-10
Hibátlan főpróbát tartott válogatottunk
megosztom a facebook-n

Ahogy az világbajnokságra készülő válogatottól elvárható a magyar csapat három sima győzelemmel tudta le a hétvégi BENU-kupát. Jóllehet, az egy hét múlva kezdődő vb-n a kanadai, a német és a román válogatottnál is komolyabb ellenfelei lesznek a csapatban.

A világbajnoki selejtezősorozat igazságtalanságai közé tartozik, hogy - köszönhetően a kisebb amerikai konkurenciának - Kanada ott lehet a budapesti világbajnokságon, addig az európai csapatokkal selejtezni kénytelen Németország és Románia nem. A BVSC-uszodában így csak két csapat számára volt világbajnoki főpróba a BENU-kupa.  A torna nyitónapján a magyar válogatott 17-4-re győzte le Kanadát.

- Körülbelül erre számítottam, elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel- értékelte, de nem értékelte túl az észak-amerikaiak elleni győzelmet Nagy Viktor. - Sajnálom, hogy nem tanúsítottak nagyobb ellenállást, de annak meg örülök, hogy szerintem jó játékkal tudtunk nyerni a mai találkozón.

A német válogatott sokáig jól tartotta a mieink tempóját, ám az utolsó negyedet 6-1-re nyerte Magyarország, ezzel pedig 15-9-re a kupa második mérkőzését is.

- Jól kezdtük a meccset, aztán kihagytunk egy pár helyzetet, a németek pedig mindig találtak egy pár gólt, amivel fel tudtak zárkózni  -  nyilatkozta az első világbajnokságára készülő szolnoki center, Mezei Tamás.  - Nekem is volt két helyzetem, amivel a későbbiek folyamán jobban kell sáfárkodnom.

A vasárnapi ebéd mellé szolgálták fel a Magyarország- Románia meccset. Amelyen „németes” végeredmény született, ám a szombattal ellentétben most a harmadik negyedben robbantott a magyar csapat, azt a nyolc percet 7-1-re nyerte.

- Mindig az a cél, hogy sok gólt lőjünk, és az, hogy keveset kapjunk. Most a kevés gól, az talán annyira nem sikerült, kaptunk buta gólokat, de szerencsére elöl hoztuk, amit kell- vélekedett az immár szolnoki játékosként vb-kerettag Zalánki Gergő.

A férfi válogatott jövő hétfőn, Ausztrália ellen kezdi a világbajnokságot. Az ausztrál csapat tagja a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP-pel klubszinten idén mindent megnyerő Aaron Younger. Két nappal később rendezik az olaszok elleni csoportrangadót, majd újabb két nap múlva Franciaország az ellenfél. A galloknál is lesz egy ismerős, Ugo Crousillat a szezon végeztével Szolnokról igazolt vissza hazájába. A tizenhat férficsapatot négy négycsapatos csoportba sorolták, érdekesség, hogy a miénk az egyetlen, amelynek mindegyik tagja ott volt a riói olimpián. A csoportgyőztesek egyből a legjobb nyolc közé jutnak, míg a csoport másodikak a csoport harmadikakkal kénytelenek plusz egy mérkőzést játszani a negyeddöntőért.

Forrás: Új Néplap

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

BENU Magyar Kupa selejtező mérkőzések

Helyszín: Vízilabda Aréna Szolnok

2017.szeptember 23. Szombat

11:00 Szolnok-UVSE
12:45 KSI-Vasas
17:00 KSI-Szolnok
18:45 UVSE-Vasa

2017. szeptember 24. Vasárnap

11:00 UVSE - KSI
12:45 Szolnok- Vasas

OB-I hazai időpontok:

2017. október 07. szombat 11:00
Szolnok - UVSE  

2017. október 11. szerda 19:00
Szolnok - Debrecen

2017. október 20. péntek 18:00
Szolnok-Kaposvár

2017. november 04. szombat
Szolnok- BVSC
VÁLTOZNI FOG, még nincsen új időpont. LEN Szuperkupa Budapesten ekkor kerül megrendezésre.

2017.december 16. szombat
Szolnok - AVUS 18:00

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák