Magyar English
Gálázott a világ legjobb klubcsapata és válogatottjaA világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-09-20 00:00:00
Olaszországba ment a fiatal center

Évszázadokkal ezelőtt rengeteg legény szedte a batyuját és ment Itáliába, hogy kitanulja hivatását. A valamikori szabó- és pallérlegények, orvosjelöltek, teológusok útjára lépett Teleki András. A Szolnoki Dózsa saját nevelésű játékosa Savonában játszik a következő szezonban.

2017-09-20 00:00:00
Együtt a Reccoval és a Fradival

Minden sorsolás elkészült! Az összes fronton címvédő Szolnoki Dózsa ellenfeleket kapott a Magyar Kupa csoportselejtezőjében, az OB I-ben és a Bajnokok Ligájában is. November negyedikén pedig egy vízilabdaünnep az Európai Szuperkupáért játszhat a csapat az EuroCup-győztes Ferencvárossal.

2017-09-20 00:00:00
A MOL-csoport támogatja Európa legjobbját is

Megállapodást kötött az idén Bajnokok Ligáját nyerő Szolnoki Vízilabda SC és a legnagyobb magyar vállalat. A most rajtoló szezontól a MOL-csoport lesz Európa legjobb férfi vízilabda klubcsapatának kiemelt főszponzora.

2017-09-12 00:00:00
Az új szezonra kicsinosodott az Aréna

A BENU Magyar Kupában- is- címvédő Szolnoki Dózsa lesz az egyik házigazdája a csoportkörnek. A szurkolók már az új, a BL-győzelem bizonyosságát is magán hordozó Vízilabda Arénában nézhetik a mérkőzéseket. A legjobb nyolc közé jutásról döntő kupaselejtezőket szeptember 23-én és 24-én rendezik. Jövő szombaton 11 órától a Szolnoki Dózsa az UVSE-vel játszik, majd 12.45-kor kezdődik a KSI-Vasas mérkőzés.

2017-09-09 00:00:00
A legnagyobb Kis-ember

Hetedik szezonját kezdi Szolnokon Kis Gábor. Ezzel Zivko Gociccsal és Hangay Zoltánnal együtt már törzsgárda-tagságért is folyamodhatna. Ha érdekelné az ilyesmi. Ezzel szemben továbbra is a hozzá mérhető hegyomlás-szerű bekkek elleni küzdelem teszi ki ideje javát.

Tabella
vissza

 

2017-09-05
Vámos Márton és a kellemes emlékek
megosztom a facebook-n
Összesen: 1 kép

Négy szezonon keresztül szolgálta a klubot és kápráztatta el hétről hétre a szurkolókat a gépágyúszerű bal kézzel megáldott Vámos Márton. A Szerbia elleni gálamérkőzésre még visszatért Szolnokra, immár az FTC játékosaként.

Gutai István: Már mint Ferencváros-játékos vagy itt, vendégművészként újra Szolnokon. Hogy emlékszel vissza erre a szolnoki életszakaszodra?

Vámos Márton: Kellemesen. Amikor majd abbahagyom a pályafutásomat és visszaemlékezek, akkor jó érzésekkel fogok visszaemlékezni erre a négy évre, amit itt töltöttem, úgyhogy abszolút pozitívan.

G.I.: Hallottam olyat, hogy a Vámos Marci egy nagyon-nagyon tehetséges, nagyon ügyes gyerekként érkezett ide és világklasszisként ment el innen. Igaz ez?

V.M.: Hát, aki ezt mondta, attól meg kell kérdezni. Természetesen volt alapja, meg van alapja. Ugye, amikor négy éve, hát több mint négy éve ideigazoltam, akkor már válogatott voltam, de még nem a kiforrott játékos. És valóban, ez a négy év sokat hozzátett az én pályafutásomhoz.

G.I.: Nyilván a négy év legemlékezetesebb pillanata számodra is a BL-győzelem. Gondolom én…

V.M.: Hát, ez az egész év. Az elmúlt év. Mert ugye mindent megnyertünk a csapattal, úgyhogy mind a négy győzelemre, illetve az azt megelőző meccsekre is szívesen fogok visszagondolni.

G.I.: Nyilván sikerekről beszélünk, de a sikereket a csapat éri el. És csapatként milyen volt ez a Szolnoki Dózsa, amelyben játszottál?

V.M.: Hát kiváló csapat!

G.I.: Mint társaság.

V.M.: Csupa jó emberekkel voltam körülvéve mind a négy év alatt, úgyhogy nagyon sok barátság köttetett, ami előtte mondjuk nem volt meg, de egyébként sokukat már előtte is ismertem, úgyhogy szerintem az egyik legjobb csapat volt a társaságát nézve. A világon ebben is szerintem a legjobbak között voltunk.

G.I.: És Vámos Marci hol helyezkedett el ebben a csapatban amikor idejött, meg amikor innen távozott?

V.M.: Hát, amikor idejöttem, akkor, úgy gondolom, hogy akkor is már egy vezéregyéniség voltam, mert akkor azért még nem voltak itt ennyi klasszis, mint a vége fele, s utána, a két év között, tehát a záró és a kezdő év között egy kicsit háttérbe szorultam, én úgy éreztem és a végére pedig, az utolsó évre már megint vezéregyéniséggé tudtam előrelépni.

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

BENU Magyar Kupa selejtező mérkőzések

Helyszín: Vízilabda Aréna Szolnok

2017.szeptember 23. Szombat

11:00 Szolnok-UVSE
12:45 KSI-Vasas
17:00 KSI-Szolnok
18:45 UVSE-Vasa

2017. szeptember 24. Vasárnap

11:00 UVSE - KSI
12:45 Szolnok- Vasas

OB-I hazai időpontok:

2017. október 07. szombat 11:00
Szolnok - UVSE  

2017. október 11. szerda 19:00
Szolnok - Debrecen

2017. október 20. péntek 18:00
Szolnok-Kaposvár

2017. november 04. szombat
Szolnok- BVSC
VÁLTOZNI FOG, még nincsen új időpont. LEN Szuperkupa Budapesten ekkor kerül megrendezésre.

2017.december 16. szombat
Szolnok - AVUS 18:00

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák