Magyar English
Gálázott a világ legjobb klubcsapata és válogatottjaA világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-09-20 00:00:00
Olaszországba ment a fiatal center

Évszázadokkal ezelőtt rengeteg legény szedte a batyuját és ment Itáliába, hogy kitanulja hivatását. A valamikori szabó- és pallérlegények, orvosjelöltek, teológusok útjára lépett Teleki András. A Szolnoki Dózsa saját nevelésű játékosa Savonában játszik a következő szezonban.

2017-09-20 00:00:00
Együtt a Reccoval és a Fradival

Minden sorsolás elkészült! Az összes fronton címvédő Szolnoki Dózsa ellenfeleket kapott a Magyar Kupa csoportselejtezőjében, az OB I-ben és a Bajnokok Ligájában is. November negyedikén pedig egy vízilabdaünnep az Európai Szuperkupáért játszhat a csapat az EuroCup-győztes Ferencvárossal.

2017-09-20 00:00:00
A MOL-csoport támogatja Európa legjobbját is

Megállapodást kötött az idén Bajnokok Ligáját nyerő Szolnoki Vízilabda SC és a legnagyobb magyar vállalat. A most rajtoló szezontól a MOL-csoport lesz Európa legjobb férfi vízilabda klubcsapatának kiemelt főszponzora.

2017-09-12 00:00:00
Az új szezonra kicsinosodott az Aréna

A BENU Magyar Kupában- is- címvédő Szolnoki Dózsa lesz az egyik házigazdája a csoportkörnek. A szurkolók már az új, a BL-győzelem bizonyosságát is magán hordozó Vízilabda Arénában nézhetik a mérkőzéseket. A legjobb nyolc közé jutásról döntő kupaselejtezőket szeptember 23-én és 24-én rendezik. Jövő szombaton 11 órától a Szolnoki Dózsa az UVSE-vel játszik, majd 12.45-kor kezdődik a KSI-Vasas mérkőzés.

2017-09-09 00:00:00
A legnagyobb Kis-ember

Hetedik szezonját kezdi Szolnokon Kis Gábor. Ezzel Zivko Gociccsal és Hangay Zoltánnal együtt már törzsgárda-tagságért is folyamodhatna. Ha érdekelné az ilyesmi. Ezzel szemben továbbra is a hozzá mérhető hegyomlás-szerű bekkek elleni küzdelem teszi ki ideje javát.

Tabella
vissza

 

2017-09-07
Kispest-fanként Szolnokon
megosztom a facebook-n
Összesen: 1 kép

Azt eddig is tudtuk, hogy az ismert stand up-előadó, Rekop György kiemelten kiemelkedő Kispest-szurkoló. Ha fociról van szó. Viszont vízilabdában is a minőséget szereti, így teljesen természetes, hogy a Szolnoki Dózsa-Szerbia gálamérkőzést a helyszínen tekintette meg.

Pető Dávid: Rekop György áll itt mellettem, akit köszönthetünk itt, a Vízilabda Arénában.

Rekop György: Hello, szia! Sziasztok nézők!

P. D.: Rekop György egyébként, ha jól tudom- és márpedig jól tudom, akkor a BL-döntőn is ott volt, a vízilabda BL-döntőn, ahol kiszurkolta ő is a szolnoki győzelmet.

R. Gy.: Hát hogyne! Nem láttad? Be is ugrottunk ugye a vízbe! A viccet félretéve: igen, van egy elég erőteljes szolnoki kötődése ugye az én kedves barátomnak, kollégámnak, ugye Szabó Feri, akivel csináljuk a T-közép youtube-csatornát. Oda is fel lehet iratkozni egyébként. És az első ilyen nagy gurításunk az pont egy napon volt, amikor a Kispest bajnok lett, meg a Szolnok BL-t nyert. És az egy borzasztó hajtós nap volt, s én lévén Kispest-szurkolóként, Feri szolnokiként az egy aranyvasárnap volt lényegében. Úgyhogy maradandó élmény.

P. D.: Annyira maradandó, hogy ez a szél hozott már ide titeket erre a Szerbia elleni mérkőzésre is?

R. Gy.: Hát, is. Meg a tartalomgyártási kényszer ugye, mert ma valamiből kell anyagot csinálni. És Feri meg hazajött hétvégére anyukájához, mert ugye húslevest akart igényelni. Helló, szevasz! Bocsánat, csak ismerős. És egészen elképesztő volt, mert Feri azzal hívott fel, hogy most Szolnokon kyokushin- világverseny van, lesz a Szolnok- Szerbia gálamérkőzés, illetve van ugye a Szolnoki MÁV- Mosonmagyaróvár. És én életemben először vagyok itt a Tiszaligetben, hogy látom ezt az egészet. Példaértékű, azt kell mondjam. Tehát ez egy csodálatos, ami itt van. Ez egy sportcampus. Tehát ide még egy Testnevelési Egyetemet is el tudnék képzelni. Tehát tényleg maxi respect annak, aki erre áldozott, mert ilyet nem láttam még máshol se. Gyönyörű a stadion, gyönyörű a vízilabda- csarnok, tehát Szolnok az tényleg ilyen hatalmas sport-fellegvár. És tényleg abszolút gratula minden szolnokinak. Van mire büszkének lennetek!

P. D.: Hogy éreztétek magatokat itt a szerbek elleni mérkőzésen és mikor látják ezt a nézők?

R. Gy.: Hát ugye csillaghullás volt, olimpiai bajnokok jobbra- balra, világbajnokok. Csodálatos gálamérkőzés. Kapusok úsztak a labdáért, ugye ollóztak és a többi. Én azt gondolom, hogy biztos, hogy fogunk még jönni egyébként szolnoki meccsre. És reméljük, hogy láthatunk még nagyon- nagyon szép szolnoki sikereket. Remélem, megvédik a címet. Rajtunk nem fog múlni.

P. D.: Így legyen! Nagyon szépen köszönjük és örülünk, hogy jól szórakoztatok itt nálunk, Szolnokon.

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

BENU Magyar Kupa selejtező mérkőzések

Helyszín: Vízilabda Aréna Szolnok

2017.szeptember 23. Szombat

11:00 Szolnok-UVSE
12:45 KSI-Vasas
17:00 KSI-Szolnok
18:45 UVSE-Vasa

2017. szeptember 24. Vasárnap

11:00 UVSE - KSI
12:45 Szolnok- Vasas

OB-I hazai időpontok:

2017. október 07. szombat 11:00
Szolnok - UVSE  

2017. október 11. szerda 19:00
Szolnok - Debrecen

2017. október 20. péntek 18:00
Szolnok-Kaposvár

2017. november 04. szombat
Szolnok- BVSC
VÁLTOZNI FOG, még nincsen új időpont. LEN Szuperkupa Budapesten ekkor kerül megrendezésre.

2017.december 16. szombat
Szolnok - AVUS 18:00

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák