Magyar English
Gálázott a világ legjobb klubcsapata és válogatottjaA világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-09-20 00:00:00
Olaszországba ment a fiatal center

Évszázadokkal ezelőtt rengeteg legény szedte a batyuját és ment Itáliába, hogy kitanulja hivatását. A valamikori szabó- és pallérlegények, orvosjelöltek, teológusok útjára lépett Teleki András. A Szolnoki Dózsa saját nevelésű játékosa Savonában játszik a következő szezonban.

2017-09-20 00:00:00
Együtt a Reccoval és a Fradival

Minden sorsolás elkészült! Az összes fronton címvédő Szolnoki Dózsa ellenfeleket kapott a Magyar Kupa csoportselejtezőjében, az OB I-ben és a Bajnokok Ligájában is. November negyedikén pedig egy vízilabdaünnep az Európai Szuperkupáért játszhat a csapat az EuroCup-győztes Ferencvárossal.

2017-09-20 00:00:00
A MOL-csoport támogatja Európa legjobbját is

Megállapodást kötött az idén Bajnokok Ligáját nyerő Szolnoki Vízilabda SC és a legnagyobb magyar vállalat. A most rajtoló szezontól a MOL-csoport lesz Európa legjobb férfi vízilabda klubcsapatának kiemelt főszponzora.

2017-09-12 00:00:00
Az új szezonra kicsinosodott az Aréna

A BENU Magyar Kupában- is- címvédő Szolnoki Dózsa lesz az egyik házigazdája a csoportkörnek. A szurkolók már az új, a BL-győzelem bizonyosságát is magán hordozó Vízilabda Arénában nézhetik a mérkőzéseket. A legjobb nyolc közé jutásról döntő kupaselejtezőket szeptember 23-én és 24-én rendezik. Jövő szombaton 11 órától a Szolnoki Dózsa az UVSE-vel játszik, majd 12.45-kor kezdődik a KSI-Vasas mérkőzés.

2017-09-09 00:00:00
A legnagyobb Kis-ember

Hetedik szezonját kezdi Szolnokon Kis Gábor. Ezzel Zivko Gociccsal és Hangay Zoltánnal együtt már törzsgárda-tagságért is folyamodhatna. Ha érdekelné az ilyesmi. Ezzel szemben továbbra is a hozzá mérhető hegyomlás-szerű bekkek elleni küzdelem teszi ki ideje javát.

Tabella
vissza

 

2017-09-07
Új lendület a balszélen
megosztom a facebook-n
Összesen: 1 kép

A Bajnokok Ligája-győztes csapatból hárman távoztak: Ugo Cruisillat hazatért Franciaországba, Vámos Márton és Varga Dénes a Ferencvárosba igazolt. Utóbbi játékos helyére érkezett Bátori Bence, aki tavaly még OSC-pólósként borzolta a szolnoki szurkolók idegeit. Csapatunk egyik új tagjával augusztus utolsó estéjén, a Szolnok Napja alkalmából rendezett gálaműsor után beszélgettünk.

Gutai István: Te vagy itt az egyik- nagyon ronda szóval kifejezve- új fiú a csapatban. Miért éppen ide igazoltál?

Bátori Bence: Hát, szerintem elég csak ennek az estének az apropóját megemlíteni. Tehát egy Bajnokok Ligája-győztes csapatról van szó. Az utóbbi három évből háromszor nyerte meg a Szolnok a bajnokságot. Nagyon nagyon patinás klub, évek óta hívnak és most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy ideigazoljak.

G.I.: Ehhez a csapathoz, amely nyilván a ti érkezésetekkel is valamelyest formálódik, alakul, ehhez az újfajta csapathoz te mit tudsz hozzátenni szerinted?

B.B.: Hát, figyelj! Ez majd a meccseken, a csapatrendszerben kiderül. Én azért nagy általánosságban olyan típusú játékos vagyok: gyors, szélső átlövő játékos, általában a gólokkal, gólpasszokkal szoktam kiemelkedni, de azért manapság ez a vízilabda tehát ez nagyon összetett már, mindenkinek kell tudnia ugyanúgy védekeznie is, tehát már nincsenek külön támadó- és védekező játékosok.

G.I.: És célok, motivációk, elhatározások a következő szezonra?

B.B.: Hát azok vannak, tehát anélkül nem is lehetne és nem is szabad. Hát, komoly célok vannak, tehát szerintem nem lehet más, mint mondjuk, ha ezt az évet megismételné a Szolnok, mint amit sikerült tavaly, tehát az csodálatos lenne. Most ugye van még pluszban a nemzetközi Szuperkupa. Tehát mindenhol a dobogó legmagasabb foka, nyilván most azért azt látjuk, hogy van egy másik csapat is, ami nagyon megerősödött, a Fradi, de azzal majd ráérünk akkor foglalkozni, hogyha összekerültünk velül.

G.I.: Úgy nyitányként egy európai Szuperkupa-győzelem azért Bátori Bencének nem lenne rossz, ugye?

B.B.: Az nagyon nagy dolog lenne, igen. Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára, nagyon rég. Tehát nagyon jó lenne. Azt hiszem, október végén (november negyedikén) van. Szerintem addigra fogunk már úgymond egy picit formába lendülni. Nyilván teljesen más lesz, ha azt a meccset összehasonlítjuk az év végi játékunkkal, de most egy komoly alapozó időszak elé nézünk és arra a meccsre majd biztos komolyan fel fogunk készülni.

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

BENU Magyar Kupa selejtező mérkőzések

Helyszín: Vízilabda Aréna Szolnok

2017.szeptember 23. Szombat

11:00 Szolnok-UVSE
12:45 KSI-Vasas
17:00 KSI-Szolnok
18:45 UVSE-Vasa

2017. szeptember 24. Vasárnap

11:00 UVSE - KSI
12:45 Szolnok- Vasas

OB-I hazai időpontok:

2017. október 07. szombat 11:00
Szolnok - UVSE  

2017. október 11. szerda 19:00
Szolnok - Debrecen

2017. október 20. péntek 18:00
Szolnok-Kaposvár

2017. november 04. szombat
Szolnok- BVSC
VÁLTOZNI FOG, még nincsen új időpont. LEN Szuperkupa Budapesten ekkor kerül megrendezésre.

2017.december 16. szombat
Szolnok - AVUS 18:00

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák