Magyar English
Mi vagyunk a BAJNOKOK!51 év után újra bajnok az SZVSC!Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–OSC (13-9)A város köszönti a KupagyőzteseketSzolnoki Dózsa-KÖZGÉP – A-Híd-OSC-Újbuda (10-7), Megnyertük a Magyar Kupát!Nyári táborok az Arénában!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
Tabella
2015-08-02
Az olaszok ellen folytatjuk

A várakozásnak megfelelően az olaszokkal találkozik a magyar válogatott a világbajnokság negyeddöntőjében. Az olasz válogatott a Görögország és az Egyesült Államok legjobbjai mögött csak harmadik lett csoportjában, így játszania kellett a negyeddöntőbe jutásért.

2015-08-02
Játékosaink a kupagyőztes csapatban

A rendes játékidőben 11-11-es végeredményt hozott a Magyarország–Szerbia mérkőzés, majd a mieink 5-4-re nyerték az ötös párbajt vasárnap Szombathelyen az V. Savaria Kupán, amit az U18-as válogatottak számára írtak ki.

2015-08-01
Kedden folytatjuk

A csoportelsőséget a kazahok és a dél-afrikaiak felett aratott fölényes győzelemmel már korábban megszerző magyar válogatott 21-4-re nyert pénteken az argentin csapat ellen a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának harmadik, utolsó fordulójában.

2015-07-20
A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztusban is...

Úszó és Vízilabda tábor és oktatás.

2015-07-30
Varga Dumi öt találata

A címvédő magyar válogatott 17-4-es győzelmet aratott a Dél-afrikai Köztársaság ellen a Kazanyban zajló vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának második fordulójában, és a harmadik kör eredményétől függetlenül már csoportelső, azaz automatikusan negyeddöntős.

2015-07-28
Dian Vivien és Zupkó Vanda egyéni csúcsokkal zárt

Miskolcon rendezték meg a gyermek korosztály számára az országos bajnokságot. Barátságtalan körülmények között, 360 férőhelyre 700 sportoló jutott, a bemelegítés szinte lehetetlen volt a tömeg miatt. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata azonban jó eredménnyel zárt seregszemlén.

2015-07-28
Könnyed győzelemmel rajtoltunk

A címvédő magyar válogatott - közülük Nagy Viktor, Decker Attila, Vámos Márton, Madaras Norbert és a Varga-testvérek Dániel és Dénes a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP játékosai. - rendkívül magabiztos, 14-5-ös győzelmet aratott a kazah csapat felett a kazanyi vizes világbajnokság nyitófordulójában.

2015-07-26
Hétfőn a kazahok ellen rajtolunk

Szombaton kezdődtek meg a 16. vizes világbajnokság küzdelmei az oroszországi Kazanyban. A férfi vízilabdatornán, amelyen címvédőként indul válogatottunk   nem kevesebb, mint tíz szolnoki játékos lesz érdekelt.

2015-07-23
A vb-re hangolt válogatottunk

Győzelemmel fejezte be világbajnoki felkészülését a kazanyi világbajnokságra címvédőként utazó magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor legénysége hét góllal diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett a margitszigeti Hajós Uszodában.

2015-07-15
A fordulás után robbantott csapatunk

A két hét múlva rajtoló oroszországi világbajnokságon címvédőként szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re legyőzte kedden az ausztrál csapatot felkészülési mérkőzésen, Miskolctapolcán.

2015-07-14
Hat játékosunk a vb-n

Benedek Tibor,a világbajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 13 játékost, aki a két hét múlva rajtoló oroszországi vb-n szerepel. Közülük hatan - Decker Attila, Nagy Viktor, Madaras Norbert, Vámos Márton, Varga Dániel, Varga Dénes - csapatunk a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP játékosai.

2015-07-14
Sűrű Konrád ezüstérmes az ob-n

A serdülő országos bajnokságnak Hódmezővásárhely adott otthont. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapatából Kocsis Gergely ( 2000-es születésű), Simon Flóra (2001), és Fábián Nikoletta (2001) lépett rajtkőre. Mindhárom versenyzőnk új egyéni csúcsokat úszott, amelyekkel a középmezőnyben végeztek.

2015-07-12
Olasz kupagyőzelem a Margitszigeten

Az olasz férfi vízilabda-válogatott nyerte a Vodafone Kupáért ötödik alkalommal kiírt négycsapatos tornát a Margitszigeten, miután a szombati zárónapon legyőzte a két hét múlva rajtoló oroszországi világbajnokságon szintén résztvevő magyar együttest.

2015-07-11
Magyarország-Ausztrália 10-8

Nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Ausztrália legjobbjai ellen a négycsapatos Vodafone Kupa nyitónapján, a Margitszigeten: a csütörtök esti összecsapáson 10-8-ra győzött Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese.

2015-07-09
Ma este rajtol a Vodafone Kupa

A vb-felkészülés "záróvizsgájának" tekinthető a magyar férfi vízilabda-válogatott számára az a négycsapatos nemzetközi torna, amelyet a Vodafone Kupáért írtak ki csütörtöktől szombatig a Margitszigeten.

2015-07-08
A Vízilabda Arénában készül az ausztrál válogatott

A hónap végén az oroszországi Kazanyban rendezik a vízilabda-világbajnokságot, a magyar férfi és női válogatott jelenleg Budapesten, gőzerővel készül az évad legnagyobb eseményére. Az ellenfelek sem tétlenkednek, sőt a magyar hölgyek egyik legnagyobb ellenfele, az ausztrál válogatott a szolnoki Vízilabda Arénában készül a jeles megméretésre.

2015-07-08
Ismét nyári vízilabda napközis tábor

A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy

2015 .augusztus.10-14-ig
2015. augusztus 17-19-ig
2015. augusztus 24-28-ig

nyári vízilabda napközis tábort tartunk a Vízilabda Arénában.

2015-07-06
Rendezzünk-e olimpiát? – Mohi Zoltán is elmondta véleményét

Magyarország olimpia rendezésére aspirálhat, már ha az országgyűlés elfogadja majd a szándéknyilatkozatot.

2015-07-02
Egy hét múlva rajtol Vodafone Kupa

A Vodafone Magyarország további egy évvel meghosszabbította a Magyar VízilabdaSzövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést - jelentette be Beck György, a cég elnöke, valamint Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke.

2015-06-29
A hatodik helyen zártunk

Alekszicsék nyerték a Világligát Úgy tűnt, hogy csapatunk túllépett az Amerikai Egyesült Államok elleni vereségen, hiszen a 5-8. helyért folyó helyosztó első körében 10-5-re verte a házigazda olaszokat, ám a vasárnapi meccsen három góllal kikaptak az ausztráloktól, így csak a hatodik hely jutott a mieinknek a világkupán.

2015-06-27
Ez most sajnos így sikerült!

A világbajnok magyar férfi vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a világliga bergamói nyolccsapatos szuperdöntőjében, miután a pénteki negyeddöntős összecsapáson 8-7-re kikapott az Egyesült Államok csapatától.  A folytatásban az 5-8. helyért az olasz csapat vár a magyarokra szombaton 17.20-kor.

2015-06-25
Az amerikai csapat ellen folytatjuk

A kínaiak feletti 18-8-as győzelem és a horvátoktól elszenvedett 15-12-es vereség után harmadik csoportmeccsén megint nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a brazilok elleni csütörtöki 13 gólos sikerrel első lett négyesében a világliga olaszországi nyolccsapatos szuperdöntőjében.

2015-06-25
Vereség a horvátoktól

Világbajnoki címvédő válogatottunk 15-12-es vereséget szenvedett az olimpiai aranyérmes horvát csapattól a Bergamóban zajló világliga csoportküzdelmeinek szerdai, második fordulójában.

2015-06-23
Kína ellen rajtolunk

Megérkezett az idei Világliga szuperdöntőjének helyszínére, az olaszországi Bergamoba a magyar férfi vízilabda-válogatott. Benedek Tibor szövetségi kapitány hat szolnoki pólóst válogatott be a tizenhármas keretbe.

2015-06-21
Második a szolnoki csapat

Bejeződött be a huszonharmadik alkalommal kiírt SuliPóló diákolimpia.
Az idei sorozatra 284 csapat nevezett, a kétnapos kecskeméti döntőkbe a 42 helyi győztes került.

2015-06-21
Variációk vízilabda-bajnokságra

Újszerű lesz az ősszel kezdődő férfi vízilabda-bajnokság. Az MVLSZ elnöksége elfogadta a Liga javaslatát, így a következő szezonban nem tizennégy, hanem tizenhat csapat szerepel az OB I-ben. Bármennyire is furcsa, a több csapatra azért volt szükség, hogy kevesebb legyen a meccs.

2015-06-16
Zupkó Vanda ezüstérmet szerzett

A hétvégén Kecskeméten rendezték meg az országos vidékbajnokság küzdelmeit, ahol rajtköre léptek a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP úszópalántái is. A három nap alatt számos körülmény nehezítette a versenyzők dolgát, köztük a rettenetes meleg, a hosszú várakozások, és a sorozatos technikai hibák sem segítették a gördülékeny lebonyolítást.

2015-06-15
Nyerges Zsolt – A cél: mindig a csúcson maradni!

Vége a labdajátékok klubszezonjának, szolnoki szemmel nézve különösen impozáns mérleggel: a férfi vízilabdában és a kosárlabdában is a Szolnok adja a bajnokot és a kupagyőztest, a csapatok beküzdötték magukat az európai elitbe, a labdarúgók pedig az NB II. közvetlen élvonalában végeztek. Dr. Nyerges Zsolttal, a Szolnoki Olaj KK Kft. felügyelő bizottságának elnökével, a Szolnoki Vízilabdázásért Alapítvány alapítójával értékeltük az elmúlt évad történéseit.

2015-06-15
Kikaptunk a horvátoktól

A londoni olimpiai bajnok horvát csapat legyőzte a világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatottat a vasárnapi zárófordulóban, így megnyerte a római nemzetközi tornát.

2015-06-14
Legyőztük a házigazdákat

A római felkészülési vízilabdatornán a magyar férfi vízilabda-válogatott 11–10-re legyőzte Olaszországot. Varga Dénes és Vámos Márton is három góllal vette ki a részét a sikerből. Az olaszok kezdtek jobban, a vezetés megszerzése után 4–2-re elhúztak Benedek Tibor szövetségi kapitány legénységével szemben.

2015-06-14
Sima győzelemmel nyitottunk

Az Egyesült Államok csapata feletti győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a római nemzetközi tornán. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP soraiból Decker Attila, Nagy Viktor, Madaras Norbert, Vámos Márton, Jansik Dávid és a Varga testvérek Dániel és Dénes utaztak az olasz fővárosba.

2015-06-11
42 érmet szerzett csapatunk

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP úszói ismét bebizonyították, hogy nincs ellenfelük a megyében, hiszen nem volt olyan versenyszám, ahol ne ők foglalták volna el a dobogót. Nem kevesebb, mint 63 szolnoki úszópalánta ugrott a karcagi medencébe, akik 14 arany-, 15 ezüst- és 13 bronzérmet szereztek.

2015-06-09
Hét játékosunk is készül a válogatottban

Benedek Tibor irányításával teljes kerettel kezdte meg a közvetlen felkészülést a magyar férfi vízilabda-válogatott a nyári világversenyekre hétfőn, a Margitszigeten.

2015-06-02
Debrecenben is remekelt csapatunk

Debrecenben rendezték meg a Hajós Alfréd Nagydíj elnevezésű úszóversenyt. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata kiegészülve a (2006 és 2007-es születésű sportolókkal) remek versenyzést produkált. Szekeres Szilvia edző tanítványai eredményeiket új egyéni csúcsokkal és 2 arany, 4 ezüst, és 3 bronzéremmel koronázták meg.

2015-06-02
Jansik Dávid újra a válogatottban

Kijelölte bő keretét Benedek Tibor szövetségi kapitány. A tavalyi Eb-ezüstérmes válogatott három tagja kimaradt: Szivós Márton, Tóth Márton és Decker Ádám. A férfi vízilabda-válogatott június 23 és 28 között Bergamóban játszik a Világliga szuperdöntőjében, egy hónappal később pedig a kazanyi világbajnokságon vesz részt.

2015-06-02
A tizennegyedik lett csapatunk Barcelonában

A Bajnokok Ligája hatos döntőjével párhuzamosan rendezték húsz U14-es csapat részvételével a Kids Final elnevezésű gyerektornát Barcelonában.

2015-06-01
A klub legeredményesebb szezonját zártuk

Vajon milyen szájízzel utazott haza csapatunk vasárnap este Barcelonából, ahol a kontinens, talán a világ hat legjobb csapata vetélkedett egymással a BL-hatos döntőjében.

2015-05-31
A Pro Recco csapata nyerte a Bajnokok Ligáját!

A Pro Recco nyerte meg a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját, miután a döntőben 8–7-re legyőzte a Primorje Rijekát. Az olasz csapat 2012 után hódította el ismét a trófeát.

2015-05-30
Mindkét BL-meccsét elveszítette csapatunk

- Nem járattuk eleget a labdát, keveset lőttünk kapura- mondta Cseh Sándor, a Dózsa vezetőedzője.a Barceloneta meccs után. - Nem tudtunk igazán alkalmazkodni a körülményekhez, értem ezalatt a játékvezetést és a nyitott uszodát. Az első két-három negyedben a játékosok nem érezték a távolságot sem egymástól, sem az ellenféltől, sem a kaputól.

2015-05-30
Mindkét meccsét elveszítette csapatunk Barcelonában

Bajnokok Ligája, az ötödik helyért
ZF-Eger–Szolnoki Dózsa-Közgép 8-7 (3-1, 1-3, 3-2, 1-1)

2015-05-28
Büntetőkkel büntettek a katalánok

Barcelonában csütörtökön este kezdődtek meg a Bajnokok Ligája, a Final Six küzdelmei, amelybe két magyar együttes, a friss honi bajnok Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP és a ZF-Eger csapata is kvalifikálta magát.

2015-05-27
Barcelonában csapatunk!

Gratulálunk! A Szolnoki Olaj kosárcsapatának a hatodik bajnoki aranyához!. Míg Báder Marciék kiharcolták az újabb bajnoki címüket csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP megérkezett Barcelonába, ahol a Final-Six küzdelmeit rendezik meg e hétvégén.

2015-05-26
Minden korosztályos válogatottban van szolnoki játékos

A júniusi bakui Európa Játékokra készül az U17-es válogatott. A bő keret tagja Teleki András (felvételünkön) is, ám szerencsére nem ő az egyetlen szolnoki pólós, aki utánpótlás-válogatott lett.

2015-05-24
Nyári táborok az Arénában!
2015-05-19
Mi vagyunk a BAJNOKOK!

1954, 1957, 1958, 1959, 1961, 1964 után 51 esztendőt vártunk arra, hogy vízilabdacsapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP együttese újra bajnoki címet szerezzen. Miután csapatunk az egész bajnoki szezonban 31 mérkőzéséből egyszer játszott döntetlent, a többit megnyerte, így más már nem is nyerhette meg a bajnoki címet csak MI!

2015-05-17
Csak a győzelem...

Még mindig a pénteki meccs. Nagy Viktor volt csapatunk egyik legjobbja a harmadik összecsapáson, a kiváló kapus 72 százalékos hatékonysággal védett. Vajon mit vár a a világbajnok hálóőr a mai összecsapástól?

2015-05-17
Jegyelővétel a hétfői meccsre!

Az óriási érdeklődésre való tekintettel már ma, vasárnap megkezdődött az elővételi jegyárusítás a a bajnoki döntő harmadik  összecsapására, ami 18 óráig tart. A jegyárusítás a hétfőn pedig reggel nyolc órától folytatódik.

2015-05-17
Mindenki a Tiszaligetbe!

A második meccs után, a harmadik előtt kíváncsiak voltunk az edzői reakciókra is.
Nincsen bennem csalódottság, mert a Szolnok jobb volt nálunk – értékelt Vincze Balázs, az OSC edzője, az nso.hu-nak  – az első mérkőzésen nem éreztem ezt –, ezúttal megmutatta az erejét. Mi annyit játszottunk, amennyit engedtek nekünk, nem tudtunk ráerőltetni az ellenfélre semmit

2015-05-15
Egy lépésre az aranykapu...

„Itthon vagyunk” zúgta a szolnoki szurkolótábor fél órával a bajnoki döntő második meccsének kezdete előtt, az újbudai Nyéki Imre uszodában. A bajnoki döntő második felvonására látogatott csapatunk az OSC otthonába. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó finálé első összecsapását a mieink nyerték 13-9-re. A nyomás egyértelműen a házigazdákon volt, akiknek létkérdés lett volna győzelem. Nos, a szolnoki csapat esélyt sem adott vetélytársának egy szoros eredmény elérésére sem.

2015-05-15
Úgy kell készülnünk, mint ha pénteken lenne az első meccs

Megbeszéléssel, videózással és némi átmozgató edzéssel készült csütörtök délelőtt csapatunk a bajnoki döntő folytatására. A kedd esti 13-9 szép emlék ugyan, de már valóban csak emlék. A Nyéki Imre uszodában péntek este nyolckor kezdődő meccs egy teljesen más összecsapás lesz.

2015-05-15
Sűrű Konrád duplázott, míg Pádár Luca bronzérmes
A napokban rendezték meg az országos delfin találkozót Budapesten, a Komjádi uszodában. A seregszemlén 36 klub 10 éveskorú versenyzői álltak rajtkőre, óriási mezőny volt, versenyszámonként közel 70 gyermek indult. Amilyen gyorsan pörgött a verseny – 50 és 100 méteres távok voltak – úgy pörögtek az eredmények is.
2015-05-15
Át lehet venni az egyen pólókat

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP első magyar csapatként már hetekkel ezelőtt kiharcolta a Final-Sixbe jutást, amit május 28-30. között rendeznek meg Barcelonában. Információink szerint csapatunkat sok szurkoló elkíséri majd a katalán fővárosba. 

2015-05-13
Pénteken folytatjuk a finálét

A bajnoki döntő első összecsapáson csapatunk 13-9-re verte az OSC-t. Talán a vártnál egy kicsit könnyebben nyertek Varga Dumiék, de mint tudjuk minden meccs más, különösen a bajnoki döntőben.

2015-05-13
Két lépésre az aranytól

Csapatunk magabiztosan nyerte a döntő első meccsét, ezzel lépéselőnybe került az OSC szembeni  párharcban, amely az egyik fél harmadik győzeleméig fog tartani.  

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–OSC 13-9 (4-3,3-0,3-3,3-3)

2015-05-12
Petrovics Mátyás szerint csapatunk a döntő esélyese

Petrovics Mátyás mostanság a bronzéremért küzdő BVSC hölgycsapatának edzője, de volt a felnőtt női válogatottnak is szövetségi kapitánya, világ és Európa-bajnokságon szerzett értékes helyezéseket a hölgyekkel. Férfiaknál többek között az Újpest együttesével is ért el szép sikereket. Nem mellesleg évek óra a DigiSport televízió szakkommentátora. A szakembert az Új Néplap kérdezte az eséylekről.

2015-05-12
Csapatunk aranyérmes!

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSC gyermek csapata megnyerte a vidékbajnokságot. A 2002-ben született fiúk a hétvégi, hatodik fordulóban is legyőzték a Csongrádot, a Szentest, a Hódmezővásárhelyt és a Szabadkát, a Nagyváraddal döntetlent játszottak.

2015-05-11
Kedden kezdjük a finálét

Kedden este 19.15-kor a Vízilabda Arénában kezdődik az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő, az alapszakaszgyőztes Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP és a második A Híd-OSC-Újbuda csapata részvételével.

2015-05-08
SAJTÓAKKREDITÁCIÓ – a bajnoki döntőre

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSC értesíti a sajtó munkatársait, hogy mostantól fogadja az akkreditációs kérelmeket az A Híd-OSC-Újbuda elleni bajnoki döntőre.

2015-05-07
Menetrend és szurkolói buszok az OSC-meccsre

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP mellett az OSC együttese harcolta ki a bajnoki döntőbe jutást. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc május 12-én, kedden 19.15-kor kezdődik a Vízilabda Arénában. A második meccset május 15-én, pénteken 20 órakor Budapesten, a Nyéki Imre uszodában, míg a harmadikat május 18-án, hétfőn 19 órakor, ugyancsak a Vízilabda Arénában rendezik meg.

2015-05-06
Csapatunk Ismét a döntőben

Az elődöntő második mérkőzését 9-7-re nyerte csapatunk a Ferencváros ellen, így bejutott a bajnoki fináléba. A kedden kezdődő, az egyik fél harmadik győzelméig tartó döntőben az OSC lesz az ellenfele, amely 11-10-re nyert Egerben.

2015-05-06
A döntőért játszik csapatunk

Szerda este folytatódik a bajnokság elődöntője. A Ferencváros is azzal a céllal száll vízre, hogy szombaton újra játszhasson a szolnoki Vízilabda Arénában. A Dózsa természetesen már a 19 órakor kezdődő meccsen lezárná a párharcot.

2015-05-04
Köszönet jár szurkolóinknak!

Nem sikerült pontot, vagy pontokat szereznie csapatunknak Rijekában, ahol 9-7-es vereséget szenvedett a Primorje otthonában. Mindez azt jelenti, hogy horvát együttes nyerte a Bajnokok Ligája B csoportjának küzdelmeit, míg a Dózsa a második helyen végzett. Tehát a szolnoki csapat már a negyeddöntőben, a címvédő spanyol Barcelonata ellen kapcsolódik be a Final-Six küzdelmeibe, amit a hónap utolsó hétvégéjén rendeznek Barcelonában.

2015-05-03
Irány Barcelona, de előtte be kell jutni a bajnoki döntőbe

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP első magyar csapatként már hetekkel ezelőtt kiharcolta a legjobb hat közé jutást. A nagyobb bravúr azonban nem sikerült, mert a horvát Rijeka 9-7-re legyőzte együttesünket a szombat esti csoportzáron. Ezzel egyetemben a horvátok szerezték meg a csoportgyőzelmet a B-jelű hatosban. 

2015-05-03
Nem sikerült a bravúr

Csapatunk 9-7-es vereséget szenvedett a Primorje otthonában. Mindez azt jelenti, hogy horvát együttes nyerte a Bajnokok Ligája B csoportjának küzdelmeit, míg a Dózsa a második helyen végzett. Mindez azt jelent, hogy csapatunk már a negyeddöntőben bekapcsolódik a Final-Six küzdelmeibe, amit a hónap utolsó hétvégéjén rendeznek Barcelonában, a Rijeka pedig csak az elődöntőben fog kezdeni.

2015-05-01
A csoportelsőség a tét Rijekában

Immár a záró, a 10. forduló mérkőzéseit rendezik meg a Bajnokok Ligájában. A B-csoport rangadóján a második helyen álló horvát Primorje Rijeka csapatának vendége lesz az éllovas Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, szombat este hat órakor. A felek első meccsét csapatunk 13-12-re nyerte, ha most is győz, vagy nem kap ki, megnyeri csoportját.

2015-04-30
Félgőzzel is nyert csapatunk

– Ismerve az edzőket, a játékosokat, nem kérdés, a Fradi nem úgy érkezik hozzánk, mint mondjuk a Spandau tette, hogy megússza négy-ötgólos vereséggel– nyilatkozta a mérkőzés előtt Cseh Sándor.– Mindent egy lapra feltesz majd, különösebb veszíteni valója nincs, felszabadultan játszhat, azaz jó lesz figyelnünk. Arról nem beszélve, hogy ez mégiscsak egy elődöntő!

2015-04-27
A Fradi ellen a döntőért

Az alapszakaszgyőztes Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata a Ferencváros ellen játssza az elődöntőt, ami az egyik fél második győzelméig fog tartani. A párharc szerdán 18.30-kor kezdődik a tiszaligeti Vízilabda Arénában, majd a második meccset május 6-án játsszák a Fradi Népligeti uszodájában.

2015-04-27
Kilenc érmet szereztünk Szoboszlón

Hajdúszoboszlón rendezték az Árpád Kupa nemzetközi versenyt. Az eseményen 23 klub, köztük három külföldi csapat gyerekei álltak rajtköre. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP együttese az összesítésben a 9. helyen végzett. Izgalmas, jó versenyen 2 arany, 1 ezüst és 6 bronzérmet szereztünk – mondta Szekeres Szilvia edző.

2015-04-27
FELHÍVÁS!

Kérjük a 2015. május 02-án a Primorje EB RIJEKA- Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP  vízilabda mérkőzésre utazó szurkolóinkat, hogy a részvételi díjat legkésőbb 2015. április 29. 19 óráig rendezni szíveskedjenek.

2015-04-25
Szerdán kezdünk a Fradi ellen

A címvédő Eger bejutott az elődöntőbe az E.ON férfi vízilabda ob I-ben, miután a Honvéd elleni párharcának utolsó, szombati mérkőzésén fölényes győzelmet aratot, ezzel a címvédő 2-1-re megnyerte a párharcot.

2015-04-21
Két magyar csapat is lehet a barcelonai Final Six-ben

Öt hely kelt el a barcelonai Final Six-ben. A Barceloneta a rendező jogán, a Pro Recco az A-csoport győzteseként résztvevő. A B-jelű hatosból a Szolnok-Rijeka-Dubrovnik tengely ért oda. Az egyetlen szabad helyre az Egert kívánjuk és várjuk. A feladat bőven megoldható.

2015-04-18
Simán vertük a Spandaut

Négygóllal megnyerte csapatunk utolsó hazai BL-meccsét a német Spandau ellen. Az hogy csoportelsőkét, vagy másodiként repülünk a barcelónai Final-sixbe, majd a május 2-i záró fordulóban Rijekában fog eldőlni. A képlet egyszerű, ha csapatunk nem kap ki Rijekában, akkor megnyeri a B-csoport küzdelmeit, és csak az elődöntőben kapcsolódik a küzdelmekbe a katalán fővárosban.

2015-04-17
Szombaton a Spandau csapatát fogadjuk

Az utolsó előtti, azaz a kilencedik forduló mérkőzéseit rendezik meg a legrangosabb európai kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában. A B-csoportban listavezető Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a német Spandau 04 csapatát fogadja szombaton 18 órakor a Vízilabda Arénában. Az összecsapást ezúttal a SportM Tv adja élőben.

2015-04-15
Varga Dumiék a Szuperdöntőben

Százszázalékos mérleggel, elsőként jutott tovább a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjébe a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután utolsó, Győrben vívott csoportmérkőzésén győzött a görögök ellen. Csapatunkban a szolnokiak közül Decker Attila és Nagy Viktor, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton is szóhoz jutott a csoportzáron.

2015-04-13
Szurkolói busz indul Rijekába

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP május 2-án Rijekában játssza utolsó mérkőzését a Bajnokok Ligája főtábláján. A találkozó tétje a csoportelsőség lesz. A szolnoki klub szeretné, ha a törzsszurkolók a helyszínen biztatnák a csapatot, ezért különbusz indítását tervezi Rijekába. A várható költség 10 ezer Ft, amely tartalmazza a mérkőzés belépőt is.

2015-04-13
Madaras Norbert az alapszakasz legértékesebb játékosa

A veretlenül alapszakaszelső Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata párholyból várja elődöntőbeli ellenfelét, amely a Fradi–Szeged párharcának győztese lesz. Bár a bajnoki alapszakasz ma már történelemnek számít, azért érdemes visszatekinteni az elmúlt fél év eseményeire.

2015-04-12
Honvéd-bravúr a címvédő otthonában

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, mint az alapszakaszgyőztese kiemeltként várja ellenfelét az elődöntőben. A mieink vetélytársa a Fradi-Szeged párharc győztese lesz. Az első meccset pénteken este  a fővárosiak 10-9-re nyerték. A második mérkőzést április 22-én rendezik Szegeden.

2015-04-12
Előny a Fradinál

Tudvalévő,hogy csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP nyerte a bajnokság alapszakaszát, ezért csak csak az elődöntőben folytatja küzdelmeket. Ellenfele a Ferencváros-Szeged párharc győztese lesz. Az utóbbi két győzelemig tartó páros csata pénteken este kezdődött a Népligetben.

2015-04-10
Jegyelővétel a Spandau-meccsre!

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP április 18-án, szombaton 18 órakor a német Spandau 04 gárdája ellen játssza utolsó, hazai Bajnokok Ligája mérkőzését. Talán mondani sem kell óriási az érdeklődés a találkozó iránt, hiszen csapatunk a csoport elsőségért harcol, a B-jelű hatosban .

2015-04-08
Úgy kezdődött, mint Dubrovnikban, de sokkal szebb lett a vége

Kísértett a múlt, hiszen az „éljen, éljen” után 4-0-ra vezetett a Partizan a a BL nyolcadik fordulójában a belgrádi uszodában, ahol csapatunk a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vendégeskedett a szerdán este.

2015-04-07
Győzni kell Belgrádban!

A Bajnokok Ligája főtáblájának 8. fordulóját rendezik szerdán szerte Európában. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP este hat órakor a Partizan Beograd vendége lesz a szerb fővárosban.

2015-04-05
A Fradi-Szeged párharc győztesével csatázunk a döntőért

Az alapszakasz lefújása után az első hat helyezett játszhat tovább a bajnoki címért. Az már az alapszakasz záró fordulója előtt eldőlt, hogy a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP első, az OSC pedig második kiemeltként egyenes ágon az április 29-én kezdődő elődöntőbe jut.

2015-04-04
Veretlenül alapszakaszgyőztes csapatunk

Az OB I. alapszakaszának záró fordulójában a szolnokiak legfőbb célja a veretlenségük megőrzése volt Budapesten, a második OSC otthonában, a bajnoki rangadón. Nem mellesleg a találkozó jótékonysági célokat is szolgált, a teljes jegybevételt a Semmelweis Egyetem 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika kapja majd, ők az összegből egy ultrahangos diagnosztikai készüléket fognak vásárolni.

2015-04-02
Rangadó előtti hangadó

Bajnoki rangadót játszik csapatunk pénteken 17.45 órakor az OSC fővárosi otthonában. Az alapszakasz záró mérkőzésén, az OSC elleni derbin – mint híreltük – a két csapat közösen gyűjt pénzt a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára egy új ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlására.

2015-04-01
Jótékonykodik csapatunk a fővárosban

A férfi vízilabda ob I alapszakaszának utolsó fordulójában, pénteken rangadót vív a tabellán az első helyet elfoglaló Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP és a mögötte második A Híd-OSC-Újbuda együttese.

2015-04-01
Irány az országos bajnokság!

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP úszói a hétvégén Debrecenben léptek rajtkőre, ahol az olimpiai bajnok Risztov Éva is részt vett.
Szekeres Szilvia, a Dózsa edzője elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen 1 arany, 7 ezüst és 5 bronzéremmel tértek haza.

2015-03-28
Alapszakaszgyőztes csapatunk

A 25. fordulóban eldőlt, hogy csapatunk,.a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapata nyeri az alapszakaszt, ezzel az első helyről kezdheti majd a rájátszást. A szolnoki csapatnál jó értelembe véve zajlott az élet a héten,Varga Dánielék szerdán legyőzték a Dubrovnikot, ezzel már biztos résztvevői a május végi barcelonai hatos döntőnek.

2015-03-27
A Népligetben szerepel csapatunk

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójának első mérkőzését már csütörtökön lejátszották. Az OSC 12-5-re legyőzte az UVSE-t. A 25. forduló további mérkőzéseit szombaton rendezik. A párosítás: Eger–KSI, Debrecen–Szeged, Honvéd–BVSC, Vasas–Pécs, Szentes–Kaposvár. A szolnoki legénység szombaton 18 órától a Ferencvárossal játszik a Népligetben.

2015-03-27
SAJTÓKÖZLEMÉNY

Megtartja sztárjátékosait a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Jövőre is 8 világbajnok pólózik majd a kék-fehéreknél

2015-03-26
Csapatunk az európai vízilabda térképén

A hátralévő három forduló eredményétől függetlenül a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP első magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája Hatos Döntőjébe. Ez a szolnoki vízilabdázás 1932 óta íródó történelmének – eddig – legnagyobb sikere. Magyar csapat legutóbb 2012-ben jutott el az akkor még Final Four-rendszerű lebonyolításig, akkor a Vasas végül negyedik lett Nagyváradon.

2015-03-26
A legjobbak között csapatunk

Rém izgalmas mérkőzésen verte a Jug Dubrovikot csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, a 8-7-es sikerrel első magyar csapatként jutott be a vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjébe, amit május utolsó hétvégéjén rendeznek Barcelonában.

2015-03-24
BL rangadó lesz a javából

Immár a 7. forduló mérkőzéseit rendezik a Bajnokok Ligájában. A B-csoport rangadóján a horvát Jug Dubrovnik csapatát fogadja az éllovas Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP. A felek első meccsét a Dubrovnik 11-9-re nyerte, most a Dózsa visszavághat a vereségért, a Vizilabda Arénában a szerda este hét órakor kezdődő találkozón, ahol lesznek a Sport2 Tv kamerái is.

2015-03-22
Tíz gólos győzelemmel hangoltunk a Dubrovnik meccsre

Az ob I. 24. fordulójában a BVSC igen látványos mérkőzést játszott csapatunkkal, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP-pel. A zuglóiak az első negyedben öt gólt rámoltak be a listavezetőnek, igaz, kaptak hatot. Természetesen a hazaiaknak esélyük sem volt a győzelemre, végül 20–10-re kaptak ki.

2015-03-17
Negyvenhárom érmet szerzett úszócsapatunk

Március 14-én rendezték meg Mezőtúron a négy fordulós megyebajnokság első versenyét. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP volt a legnépesebb, hiszen több mint 60 fővel képviseltették magukat. Itt mutatkoztak be a legkisebbek is.

2015-03-17
A román válogatott sem jelentett akadályt

Továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti európai selejtezőcsoportját a világligában a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely kedden a román nemzeti együttest 14-5-re győzte le Bukarestben. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP soraiból, ezúttal Nagy Viktor, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton jutott szóhoz.

2015-03-15
Listavezetőhöz méltó játék

Ambrus Tamásért, a vízilabdás szakmai pályafutásában az FTC előtt Pécsen dolgozó, súlyosan beteg szakemberért is játszottak a férfi ob I 23. fordulójának szombati játéknapján, amikor a baranyai megyeszékhelyen a PVSK csapatunkat, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉPET fogadta.
Az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda bejáratánál felállított gyűjtőládába dobhatta be mindenki a belépőt kiváltó, teljes egészében Ambrus Tamásnak szánt összeget.

2015-03-13
Pécsen szerepel csapatunk

A szombati játéknapon Pécsen csobban medencébe a listavezető, ám a PVSK–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP mérkőzés nem csak négyszer nyolc percről szól. Hanem a pécsi csapatot a másodosztályból az OB I-be vezető Ambrus Tamás megsegítéséről is.

2015-03-12
Tizennyolc gólt lőttünk a KSI-nek

A soros 22. fordulójában a KSI SE együttesét fogadta az éllovas Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP. A mieink közül Kis Gabi sérülés miatt hiányzott, míg Vámos marci pihenőt kapott Cseh Sándor vezetőedzőtől. Csapatunk semmit bízott a véletlenre, könnyed játékkal magabiztos győzelmet aratott. Sorainkban ismét helyet kapott két tehetséges fiatal, Simon Henrik és Teleki András.

2015-03-11
Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünk

Benedek Tibor, a férfi válogatott szövetségi kapitánya a minap jelölte ki keretét a románok elleni jövő keddi Világliga mérkőzésre, amit Bukarestben rendeznek. Csapatunkból, a  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP állományából Nagy Viktor, Decker Attila, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton kapott meghívót.

2015-03-10
Pólósaink a FORBES-listán

Az élsportolókra a reklámipar már évtizedekkel ezelőtt kivetette hálóját. A korábbi világelső teniszező Roger Federer, a golfozó Tiger Woods nem csak lenyűgöző eredményeivel kerül képernyőre, újságok címoldalára, hanem egy-egy termék hirdetőjeként is. Nem beszélve korunk elsőszámú sportolójáról, a jamaikai Usain Boltról. Egy üzleti havilap közzétette a 25 legértékesebb magyar sportoló listáját.

2015-03-07
Pazar játék az Arénában

Elmaradtak az izgalmak a Vízilabda Arénában, csapatunk pazar játékkal verte a Honvédot.
Szolnoki Dózsa-Közgép–Racionet-Honvéd 11-1 (3-0, 1-1, 4-0, 3-0)

2015-03-06
A Honvéd ellen a Vízilabda Arénában

A 21. forduló mérkőzéseit rendezik a bajnokságban. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSC a Honvéd csapatát szombaton 16 órakor fogadja a Vízilabda Arénában.

2015-03-05
Most már a csoportelsőség a tét

Megszerezte ötödik győzelmét is Bajnokok Ligája csoportjában csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, a törökországi, Galatasaray elleni 17-12-es sikerrel pedig gyakorlatilag biztossá vált, hogy a Dózsa bejutott a barcelonai Final Six-be.

2015-03-05
Könnyen nyertünk Isztambulban

A magyar csapat már az első negyedben jelentős előnyre tett szert, ebben a legnagyobb szerepe Varga Dénesnek volt, a 2013-ban a világ legjobbjának választott olimpiai- és világbajnok egymaga három gólt szerzett a nyitófelvonásban.

2015-03-03
Isztambulban szerepel csapatunk

A 6. forduló mérkőzéseit rendezik meg a Bajnokok Ligája főtáblájának B-csoportjában. A második helyen álló csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a török Galatasaray vendége lesz szerdén este hét órakor Isztambulban.

2015-03-03
Érmekkel várjuk a tavaszt

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Tavaszváró Kupa nemzetközi úszóversenyt. Népes mezőny, külföldi csapatok, és két kemény fárasztó nap után a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP együttese 3 arany, 7 ezüst, és 5 bronzérmet szerzett. Nincs megállás, hiszen előbb a hétvégén a diákolimpia országos döntőjében majd a jövő héten pedig a megyei bajnokságon csobbannak medencébe a Dózsa úszópalántái.

2015-03-01
Győzelemmel hangoltunk Isztambulra

Magabiztosan halad céljai felé csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, amely tizenhat góllal verte szombat délután a Debrecent.

2015-02-27
Kis Gabi úszógipszet kapott

Újabb fordulót rendeznek bajnokságban. Csapatunk, a  Szolnoki Dózsa-Közgép a Debrecen legénységét fogadja szombaton délután négy órakor a Vízilabda Arénában.

2015-02-26
Simon Henrik góllal debütált

Az ob I 19. fordulójában a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP együttese az UVSE otthonában, a Hajós Alfréd uszodában szerepelt. Csapatunk Kis Gábor, Nagy Viktor és Varga Dumi nélkül állt fel a fővárosban. Már az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést az UVSE ellen, amely az ősszel döntetlent játszott az Egerrel. A végén nyolc góllal győztük le a vendéglátókat.  Cseh Sándor újabb fiatalt dobott a mélyvizbe, Simon Henrik pedig góllal hálálta meg a bizalmat.

2015-02-25
Ott leszünk Barcelonában!

Egy szolnoki csapat már biztosan eljut Barcelonába, a Bajnokok Ligája hatos döntőjébe. Az igazi azonban az lenne, ha nem csak az U14-esek, hanem a "nagyok" is ott lennének a Final Six-ben. A kettős szolnoki részvételre mindenesetre jók az esélyek.

2015-02-25
A héten két meccs vár csapatunkra

Újabb fordulót rendeznek az élvonalbeli bajnokságban, szerdán este hét órakor az UVSE fővárosi otthonában vendégeskedik csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP. Érdekesség, hogy a fiatal újpest együttes okozta a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését, mikor hazai környezetben, a Hajós Alfréd uszodában 7-7-es döntetlent ért el a címvédő Eger ellen. Nyilván a Dózsa nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni, mint a címvédő.

2015-02-21
Könnyen vertük a Kaposvárt

A 18. fordulóban csapatunk a Kaposvárt fogadta.
Szolnoki Dózsa-Közgép–Kaposvári VK 14-3 (3-0, 4-1, 3-1, 4-1)
Vízilabda Aréna, 400 néző. Vezette: Marosvári, Matajsz

2015-02-20
A kaposvári csapatot fogadjuk szombaton délután

Immár a tizennyolcadik fordulóval folytatódik a bajnokság. Egy kivételével valamennyi mérkőzést szombaton játsszák, az UVSE– Debrecen mérkőzést elhalasztották. A játéknap rangadóját Egerben rendezik, a második helyen álló OSC lesz a jelenleg harmadik címvédő vendége.

2015-02-18
Tizenöt úszónk a fináléban

Ismételten kitettek magukért a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP úszói a Mezőtúron és Karcagon megrendezett a megyei diákolimpia döntőben. A legjobbak, ezen a versenyen kvalifikálhatták magukat (csak az első helyezettek) a fináléba, amelynek március 7-8-án a nem régiben átadott győri uszoda lesz a helyszíne.

2015-02-17
Behúztuk a kötelezőt

Válogatottunk megszenvedett a szlovákok elleni világliga-mérkőzésen, de végül hozta a kötelezőt. Benedek Tibor együttese négy akciógólt is kapott centerből, a nagyszünetben csak 4–4-re állt, végül 13–12-re nyert. Nemzeti csapatunk négy találkozót követően továbbra is százszázalékos.

2015-02-17
Hollóy Tamás bűszke lehet az elmúlt évtizedekre

Jeles nap a mai Hollóy Tamás életében, a most is aktív sportvezető, ugyanis 78. születésnapját ünnepli. Ebből az alkalomból is beszélgettünk a Szolnoki Dózsa-Közgép klubigazgatójával.

2015-02-15
Pontveszteség nélkül nyertük a Volvo Kupát

A világbajnoki címvédő magyar válogatott – soraiban hat Szolnoki Dózsa-Közgép játékossal – pontveszteség nélkül nyerte meg a Volvo Kupa küzdelmeit, melynek Budapesten, a Szőny úti uszoda volt a helyszíne. Vámos Márték előbb pénteken az Amerikai Egyesült Államokat 21-11-re, szombaton az olimpiai bajnok horvátokat 9-6-ra, míg a tegnapi zárónapon Kanada legjobbjait 9-7-re verték.

2015-02-14
Győzelemmel jubiláltak játékosaink

Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a felújított Szőnyi úti uszodában 9–6-os győzelmet aratott Horvátország ellen, ezzel a 3. forduló eredményeitől függetlenül már biztosan megnyerte a IX. Volvo-kupát. Vámos Mártont századik, Varga Dénest kétszázadik, Madaras Norbertet pedig háromszázadik válogatott mérkőzése alkalmából köszöntötte Kemény Dénes a mérkőzés előtt – az ünneplés aztán a vízben is folytatódott, mert a magyar nemzeti csapat ellentmondást nem tűrően pólózva szerzett jelentős előnyt két negyed alatt.

2015-02-14
Gólparádét rendezett csapatunk

Tíz góllal legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államok legjobbjait a Volvo Kupáért kiírt hagyományos nemzetközi torna pénteki nyitónapján.

2015-02-12
A Volvo kupán és Világliga meccsen játékosaink

Első ízben rendezik Budapesten, a BVSC felújított uszodájában a Volvo Kupát. A hagyományos téli felkészülési tornán szereplő magyar válogatottba ezúttal hat szolnoki játékos kapott meghívót: Decker Attila, Nagy Viktor, Madaras Norbert, Mezei Tamás, Vámos Márton és Varga Dénes.

2015-02-12
Megvan csapatunk negyedik győzelme

A legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája főtáblájának ötödik fordulójában felejthető első félidő és záró felvonás után csapatunk a harmadik negyedben mutatott szenzációs játékának köszönhetően négy góllal legyőzte a jól játszó isztambuli együttest, ezzel csapatunk megszerezte negyedik győzelmét is a B-jelű hatosban.

2015-02-10
Nem lebecsülendő ellenfél a Galatasaray

Újabb fordulót, immár az ötödiket rendezik meg a Bajnokok Ligájában. A B-jelű hatosban csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vetélytársa a török Galatasaray együttese lesz, a pólóscsatát szerdán este hét órakor rendezik meg a szolnoki Vízilabda Arénában.

2015-02-07
Listavezetőhöz méltó játék

Csapatunk iskolajátékkal kilenc gólos győzelemmel melegített a szerdai Galasaray ellen BL mérkőzésre.
Tiszavirág Szeged-Diapolo–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 7-16 (4-7, 0-3, 2-1, 1-5)

2015-02-07
Szegeden szerepel csapatunk

Újabb fordulót rendeznek az élvonalbeli bajnokságban, a listavezető csapatunk, a Szolnoki Dózsa-Közgép a Szeged otthonában vendégeskedik, a pólóscsatát szombaton délelőtt 11 órakor kezdik az Újszegedi uszodában.

2015-02-04
Remekeltek úszóink Vásárhelyen

A hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezték meg a VII. TYR kupa elnevezésű nemzetközi úszóversenyt. Az influenza miatt megtizedelt Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata 9 arany-, 4 ezüst- és 3 bronzéremmel zárta a seregszemlét. Sőt újabb egyéni csúcsokat értek el Szekeres Szilvia edző tanítványai, közülük is kiemelkedett Pádár Luca (2005-ös születésű) teljesítménye, aki négy versenyszámból 3 aranyat és egy ezüstöt szerzett, továbbá Dian Vivien (2003) aki szintén négy számból 3 arany- és 1 ezüstéremmel gazdagította a csapat eredményét.

2015-02-03
Minden maradt a régiben

Döntetlent hozott a 16. forduló slágermeccse, a Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger rangadó.
SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP–ZF-EGER 10–10 (2–2, 3–1, 2–4, 3–3)

2015-02-02
Rangadó lesz a javából

Kedden este játsszák a bajnokság második szuper rangadóját, az első meccs Egerben volt, ahol csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 10-9-es győzelmet aratott a címvédő ZF-Eger együttesével szemben. Most másodszor is összemérik erejüket a felek, ezúttal a Vízilabda Arénában.

2015-02-01
Gólparádét rendeztünk a Komjádiban

A szolnoki csapatban Varga Dumi, míg a hazaiak soraiban Steinmetz Ádám és Német Toni nem szerepelt. Csapatunk magyaros pólót mutatott be, jó védekezésből kiindulva parádés gólokat lőtt. Sorainkban egy saját nevelésű játékos, Szabó Erik is bemutatkozott a mérkőzésen. A folytatás kedden este hét órakor, mikor a címvédő Eger együttesét fogadjuk a Vízilabda Arénában.

2015-01-31
Nem lesz tv közvetítés a Vasas-meccsről

Immár a 15. forduló mérkőzései következnek az élvonalbeli bajnokságban. Listavezető csapatunk, a Szolnoki Dózsa-Közgép a Vasas vendége lesz ma 18.45-kor a Komjádi uszodában. A szebb napokat is látott angyalföldiek 2012-ig sorra nyerték a bajnoki címeket, aztán elfogyott pénz, ezzel egyenes arányban a fiatal pólósokhoz nyúltak.

2015-01-29
Lehet még javítani

Közel állt a pontszerzéshez csapatunk, amely végül 11-9-es vereséget szenvedett a Jug Dubrovnik otthonában a BL negyedik fordulójában.

2015-01-28
Ez nem a mi napunk volt!

A forduló előtt hibátlan mérleggel álló csapatok csatáját borzasztóan kezdte csapatunk, néhány perc alatt 4–0-s hátrányban találta magát. Ezt követően Decker Attila váltotta Nagy Viktort a kapuban. Vele már meggyűlt a horvát csapat baja, ezzel egyidejűleg támadásban is elkapta a fonalat a magyar alakulat, amely 5–4-re fordított. Ebben az időszakban különösen Madaras Norbi és Sztefan Mitrovics játszott jól és gólerősen.

2015-01-27
Harmincnyolc érmet szereztek fiataljaink

Bizonyított a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP úszócsapata a mezőtúri III.Tóth Károly meghívásos emlékversenyen. Az „idősebbek” számára nem volt szerencsés a korosztályok kiírása, (2003-ban születettek és idősebbek együtt versenyeztek ), ennek ellenére 17 arany 11 ezüst és 10 bronzérmet hoztak haza a szolnoki úszók.

2015-01-27
Dubrovnikban szerepel csapatunk

A Bajnokok Ligája B csoportjának rangadóján a Jug Dubrovnik a Szolnoki Dózsa-Közgép csapatát fogadja szerda este hét órakor a dalmát főváros, Sziget nevű uszodájában. Rangadó lesz a javából, hiszen mindkét csapat pontveszteség nélkül áll a csoportban.

2015-01-24
Immár az alapszakasz második körét kezdték meg a csapatok a hétvégén

A bajnokságban pontveszteség nélkül listavezető szolnoki csapat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, mi több vezeti a főtábla B csoportját három fordulót követően. Cseh Sándor a Dózsa vezetőedzője egy percig sem titkolta, hogy a kemény munkára fogta tanítványait, a Szentes meccs előtt szombaton délelőtt, majd a lefújás után is edzést vezényelt Madaraséknak.

2015-01-23
A Szentest fogadja csapatunk

Immár a 14. forduló mérkőzései következnek az OB I-ben. Csapatunk, a listavezető Szolnoki Dózsa-Közgép a sereghajtó Szentes együttesét fogadja szombaton 16 órakor a Vízilabda Arénában. A felek az első fordulóban találkoztak a Kurca-parti városban, akkor érdekes meccset vívtak, hiszen három negyed után csak egy góllal vezetett Dózsa, ám a záró felvonást 7-0-ra nyerték Kis Gáborék.

2015-01-23
Pólósaink a tévé képernyőjén

Sűrűsödnek a feladatok csapatunk előtt, amely pontveszteség nélkül vezeti a honi bajnokságot és a Bajnokok Ligája főtáblájának B-csoportját is. A mieink a bajnokságban szombaton 16 órakor a Szentest fogadják, majd rá egy hétre 18.45-kor a Vasas vendégei lesznek a fővárosban, míg február 3-án 19 órakor a címvédő Eger együttesét látják vendégül a Vízilabda Arénában.

2015-01-22
Pólósaink bemutatkoztak a válogatottban

Szombaton este a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–OSC férfirangadó (11-7) után játszották a Magyarország–Montenegró U17-es válogatott mérkőzést, a Vízilabda Arénában.
A szolnoki fiatalok közül Lukács Ábel és Teleki András kapott lehetőséget a játékra Horkai György utánpótlás kapitánytól. A mérkőzést megelőzve egy hétig Martfűn edzőtáborozott az U17-es válogatott.

2015-01-21
Győztünk Pireuszban!

Nehéz meccsre számított Benedek Tibor válogatottunk szövetségi kapitánya, a görögök otthonában lejátszott Világliga meccsen, az is volt, de csapatunk kiharcolta a győzelmet Pireuszban. A liga szabályai szerint, ez a meccset már 25 méteres, tehát rövidebb játéktéren játszották a csapatok.

2015-01-19
Varga Dani helyett Madaras Norbi Athénban

Fő a változatosság, a bajnoki és BL meccsek után a hétközben válogatottunk sikeréért szoríthatunk. Kedden este hat órakor a Világliga döntőjébe jutás szempontjából fontos mérkőzést játszik a magyar válogatott. Az görög válogatott lesz a mieienk vendéglátója, amely eddigi két mérkőzésén ugyanúgy Romániát és Szlovákiát győzte le, mint a magyar csapat. A vlv.hu információi szerint a Digisport1 élőben közvetíti az athéni öszecsapást.

2015-01-17
Újabb rangadót nyertünk

Óriási csatában győztük le az OSC-t, ezzel pontveszteség nélkül zártuk az alapszakasz első felét.
Szolnoki Dózsa-Közgép–A-Híd-OSC-Újbuda 11-7 (3-2, 3-4, 2-0, 2-1)

2015-01-16
Újabb erőpróba, jön az OSC

A győztes BL meccs után újabb komoly erőpróba előtt áll csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, amely OSC gárdáját fogadja a Vízilabda Arénában. A két átalakult csapat ötödször játszik egymással.

2015-01-15
Cseh Sándor nem teljesen volt elégedett

Harmadik győzelmét is megszerezte csapatunk a Bajnokok Ligájában, miután szerdán este 12-7-re legyőzte a Partizan Beograd együttesét. Cseh Sándor csapata pontveszteség nélkül vezeti a B csoport tabelláját.
A mezőny legjobbja egykoron a Partizan soraiban nevelkedő Milan Alekszics volt, aki meg sem állt öt gólig a mérkőzésen.

2015-01-15
Tovább menetel csapatunk

Csapatunk harmadik BL meccsét is megnyerte, így továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a B-csoport tabelláját. Ami érdekesség, az egykori Partizán játékosok, Alekszics, Mitrovics és Gocics 8 góllal terhelték meg egykori csapatuk hálóját.

2015-01-13
Le kell győznünk a Partizánt!

Szerdán újabb fordulót rendeznek a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában. A B csoport rangadóján a listavezető Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a szerb Partizan Beograd csapatát fogadja, 19 órakor a Vízilabda Arénában, ahol ott lesznek a Sport Tv kamerái is.

2015-01-12
Jól sikerült a főpróba

Zúgott a vastaps szombaton este a Vízilabda Arénában, miután csapatunk 18-3-ra verte a Ferencvárost, a kezdés előtt még rangadónak ígérkező mérkőzésen – Hétfő óta edzünk, ehhez képest nagyon jó kis eredmény született. Jól esett nekünk a pihenő, feltöltött bennünket – mondta az mvlsz.hu-nak, a remekül, 17 lövésből 13-at hárító kapus, Decker Attila.

2015-01-11
A vártnál is magabiztosabb győzelem

Csapatunk rajt-cél, lehet mondani kiütéses győzelmet aratott a negyedik helyen tanyázó Ferencváros ellen a 12. forduló rangadóján. Nem véletlen, hogy a mérkőzés után zúgott a vastaps a Vízilabda Arénában.

2015-01-09
A Fradi ellen kezdünk szombaton este

A bajnokságot pontveszteség nélkül vezető csapatunk szombaton 19.15-kor a negyedik helyen tanyázó Ferencvárost fogadja a Vizilabda Arénában. A szolnoki játékosok január harmadikáig kaptak pihenőt Cseh Sándor vezetőedzőtől.

2015-01-09
Fiataljaink a válogatottban

Január 12. és január 18. között a martfűi uszodában fog edzőtáborozni a serdülő vízilabdaválogatott. Az 1998-99-es születésű fiúkból álló csapatnak a sokszoros válogatott Keszthelyi Tibor az edzője. A 14 tagú keret tagja klubunk, vagyis a Szolnoki Dózsa-Közgép két tehetséges játékosa, Lukács Ábel és Teleki András.

2015-01-06
Negyed nyolckor kezdünk a Fradival

Azt eddig is tudtuk, hogy felcseréltük a pályaválasztó jogot a Ferencvárossal. Úgy volt, hogy szombaton 16 órakor a Vízilabda Arénában fogadjuk a fővárosi zöld-fehéreket. Mint kiderült lesz egy újabb változás. A mérkőzést közvetítő televíziós társaság kérésére a találkozó később, azaz 19.15-kor kezdődik a 12. forduló rangadója, ugyancsak a Vízilabda Arénában.

2015-01-03
Felcseréltük a pályaválasztói jogot, jövő szombaton fogadjuk a Fradit

Az elmúlt esztendőben sem panaszkodhattak a tétlenségre a legjobb magyar vízilabdázók, hiszen a válogatott számára három nagy világversenyt rendeztek tavaly nyáron. A magyar válogatott három ezüstérmet szerzett, a Szolnoki Dózsa-Közgép állományából heten a magyar, míg hárman a szerb válogatottban voltak érdekelve.

2014-12-30
A Mecsekben hódol vadászszenvedélyének Decker Attila

Mint írtuk szabadságukat töltik a friss Magyar Kupa-győztes Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdázói. A játékosok igyekeznek kipihenni az esztendő fáradalmait, nyilván mindenki másképp kapcsolódik ki. Decker Attila magyar válogatott kapusa a karácsonyt családi körben töltötte, azóta azonban fegyvert fogott és egy folytában vadászszenvedélyének hódol. Nem régen, három éve kezdett el vadászni, kedvenc terepe a Mecsekben van, ahol már elejtett egy több mint 150 kg-os vaddisznót is. Mint írásukból kiderül most sem adja alább Attila.

2014-12-30
A képernyőn is láthatóak leszünk

A december 7-i Magyar Kupa győzelem után a bajnokságban is remekel, és az élen telel a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabda-csapata. Ráadásul a Bajnokok Ligája főtábláján sem vesztettek pontot Cseh Sándor tanítványai, s ezzel vezetik a B jelű hatos küzdelmeit.

2014-12-26
Ünnepkor együtt a Madaras-család

Kitört a szabadság a vízilabdázóknál, miután huszonhárom tétmeccset megnyertek a szolnoki pólósok megérdemelt, közel két hetes pihenőt kaptak szakmai stábtól. Így Madaras Norbert családjával készülhet a karácsonyra. A kétszeres olimpiai és világbajnok játékos Szolnok egyik kertvárosi övezetében él.

2014-12-20
Szép őszt zártunk

A stabil középcsapatnak számító BVSC négy győzelem mellett hat vereséget szedett össze, ezzel a hetedik helyen tanyázik. A legutóbbi fordulóban Szegeden 9-8-ra nyertek, ami fontos volt számukra, hogy meg maradjon az esélyük az első hatba jutáshoz. Érdekesség hogy állományukból Györke Zsolt, Török Béla és Pásztor Mátyás rövidebb-hosszabb időt töltött szolnoki színekben. Mindhárman nagy tapsot kaptak a bemutatáskor.

2014-12-19
Győzelemmel akarjuk zárni az esztendőt

Immár a 11. fordulónál tartanak a csapatok a bajnokságban. Az esztendő
utolsó játéknapján a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a BVSC csapatát szombaton
16 órakor fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

2014-12-19
Izgalommentes este Berlinben

Csapatunk a vártnál is magabiztosabban 17-7-re nyert a Spandau 04 berlini otthonában, Vajon az éríntettek, hogyan látták a BL második fordulójának slágermeccsét.

2014-12-17
Gólparádét rendeztünk Berlinben

Cseh Sándor szavatartó ember. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vezetőedzője megígérte, hogy  nagyon is komolyan fogják venni a Spandau elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést. A messze legeredményesebb német vízilabdacsapat a csoportkör első fordulójában csak 9-8-ra kapott ki hazai vizeken a Jug Dubrovniktól. Ám a magyar és a német póló között nagyjából akkora a különbség, mint a magyar és a német foci között. Azaz az „ottani” legjobb messze nincs azon a szinten, mint az „itteni” legjobb.

2014-12-17
Berlinben csapatunk

Immár a második forduló mérkőzéseit rendezik a Bajnokok Ligája főtábláján. Csapatunk a berlini Spandau 04 vendége lesz a német fővárosban, ma este hét órakor, amit élőben fog közvetíteni a Sport2 Tv.

2014-12-15
Hangay Zoltán kapta a Kővári Tamás-díjat

Az elmúlt évekhez hasonlóan, hétfőn este is nagy érdeklődés kísérte a Kővári Tamás az Egészséges Életért Közérdekű Alapítvány gálaműsorral egybekötött díjátadó ünnepségét, amit Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kultuláris Központban rendeztek meg.

2014-12-15
Dian Vivien a dobogón

Hódmezővásárhelyen a napokban rendezték meg az úszók országos vidékbajnokságát. A Szolnoki Dózsa-Közgép VSC úszói derekasan helyt álltak a népes és erős mezőnyben, új egyéni csúcsokkal és értékes helyezésekkel tértek haza.

2014-12-14
Tovább menetel csapatunk

A Magyar Kupa-győztes csapat köszöntésével kezdődött a mérkőzés. Sőt két játékosnak még külön is szólt taps, Varga Dénesnek azért mert a minap a szakemberek az ÉV játékosának választották, Zsivko Gocicsnak pedig azért mert századik alkalommal szerepelt szolnoki színekben bajnoki mérkőzésen.

2014-12-12
Pénteken a Karácsonyi faluban, jótékonysági rendezvényen vettek részt játékosaink

Egy biztos nem unatkoznak pólósiank, hiszen egymást érik a tétmérkőzések. Az elmúlt hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében, majd szerdán válogatottban Világliga mérkőzésen szerepeltek játékosaink. Sikeresen, hiszen a fiúk megnyerték a Magyar Kupát, válogatottunk pedig simán verte a románokat.

2014-12-11
Elégedett volt a kapitány

Az év utolsó mérkőzésére készült Miskolcon válogatottunk. A Világliga-selejtező második fordulójában Románia volt az ellenfél. A vendégeknél a Primorje Rijeka színeiben BL-meccsen ellenünk is szerepelt Radu ott volt a csapatban, ugyanakkor a két éve még Szolnokon játszó Tiberiu Negrean nem. Nálunk is volt egy komoly hiányzó. Az év legjobb magyar vízilabdázójának választott Varga Dénes ezúttal nem kapott meghívót.

2014-12-11
Csapatunk a Kosárkarácsonyon!

Mint tudjuk szombaton 15.30-kor friss Magyar kupagyőztes csapatunk a Pécs együttesét fogadja a Vízilabda Arénában, a bajnoki mérkőzésre ezúttal ingyenes lesz a belépés.

2014-12-09
Kupagyőzelmet ünnepeltünk

Csaknem 30 esztendei böjt után csapatunk értékes trófeát, Magyar Kupa győzelmet szerzett, miután a vasárnap fináléban 10-7-re legyőzte az OSC legénységét.

2014-12-08
Ingyenes lesz a belépés szombaton

Miután csapatunk megnyerte a Magyar Kupát, ismét a honi bajnokságra és Bajnokok Ligája főtáblájának küzdelmeire kell koncentrálnia. Ebben az esztendőben még három tétmeccs vár Kis Gáborékra. A sorban az első szombaton 15.30-kor lesz, amikor a Pécsi VSK Mecsek-Füszért együttese vendégeskedik a Vízilabda Arénában.

2014-12-07
Megnyertük a Magyar Kupát!

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 6-5-re legyőzte a bajnoki címvédő Eger csapatát a Magyar Kupa péntek esti elődöntőjében a szentesi uszodában. Ezzel a szolnoki legénység sorozatban harmadik alkalommal jutott be a Magyar Kupa fináléjába, ahol a Honvédot 8-1-re verő OSC együttese volt a vetélytársa a vasárnap esti döntőben, ugyancsak a szentesi uszodában.

2014-12-06
Az OSC-vel döntőzünk vasárnap este

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 6-5-re legyőzte a bajnoki címvédő Eger együttesét a Magyar Kupa péntek esti elődöntőjében a szentesi uszodában. Ezzel a szolnoki legénység sorozatban harmadik alkalommal jutott be a Magyar Kupa fináléjába.

2014-12-06
Egy szurkolói busz indul

Egy szurkolói busz indul vasárnap a Magyar Kupa döntőre, a Pelikán parkolóból 16:30 kor, mely továbbra is ingyenes.
A szervezők nem biztosítottak elővételben a Klub számára belépőket, ezért ezeket a helyszínen lehet megvásárolni, melyhez lehetőség szerint segítséget nyújtunk.
Várjuk azon szurkolókat is, akik az egyéni utazást választják. 

2014-12-05
Harmadszor a döntőben

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP és az OSC vívja a döntőt vasárnap a Magyar Kupában, miután a Tisza-partiak a Szentesen zajló négyes finálé pénteki második elődöntőjében egyetlen góllal, 6-5-re jobbnak bizonyultak a ZF-Egernél.

2014-12-03
Pénteken elődöntőzünk az Egerrel

Az augusztusban átadott új szentesi uszodában rendezik hétvégén a VI. Theodora Magyar Kupa döntőt. Pénteken a két férfi elődöntőt rendezik, előbb az OSC– Honvéd, majd 19.35-től a Szolnok– Eger meccset.

2014-12-03
Jegyelővétel a pénteki kupaelődöntőre

Pénteken és vasárnap Szentesen rendezik meg a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjét. A szolnoki klub ingyenes szurkolói buszokat indít a Kurca-parti városba, előbb a december 5-i kupa-elődöntőre, majd szükség szerint a december 7-i fináléra is. A szurkolóknak csak belépőjegyeiket kell megváltaniuk.

2014-12-02
Öt pólósunk a válogatottban

Benedek Tibor válogatottunk szövetségi kapitánya keretet hirdetett a románok elleni december 10-i világliga-selejtezőre. A szakvezető öt-öt egri és szolnoki – Decker Attila, Vámos Márton, Madaras Norbert, Varga Dániel, Mezei Tamás – játékosnak szavazott bizalmat, valamint egy-egy játékos érkezik a Szeged, a Honvéd és az OSC együtteséből. Nincs ott a csapatban ezúttal Varga Dénes.

2014-12-02
Remekeltek úszóink

Szolnokon rendezték meg  a megyei bajnokság III., egyben utolsó fordulóját. A seregszemlén valóságos éremesőben fürödtek a szolnokiak, hiszen 19 arany-, 11 ezüst- és 10 bronzérmet szereztek.

2014-12-01
Már kaphatók a jegyek a következő BL meccsre

A 2015.01.14-én (szerda) megrendezésre kerülő Szolnok - Partizan Belgrád,
következő BL találkozóra, már kaphatók a jegyek az Aréna pénztárjában. A BL sorozatra kapható bérletek csak 2015.01.14-ig lesznek megvásárolhatóak.

2014-11-29
Bajnokok Ligája, B-csoport, 1. forduló
Csillagok háborúja – így is aposztrofálhatnánk a mérkőzést, hiszen a csapatokban olimpiai-, világ-, és Európa-bajnokok csobbantak medencébe, közel azonos számban. Szépen gyülekezett a közönség, a beharangozott rijekai szurkolóhad azonban elmaradt, mert hírek szerint az utolsó pillanatban egy szponzor visszalépett, így pénz híján mindössze négy horvát drukker érkezett a Tiszaligetbe.
2014-11-28
A Rijeka ellen rajtol csapatunk

Először jutott a legrangosabb európai klubtorna, a Bajnokok Ligája főtáblájára a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata. A szolnokiak szombaton délután négy órakor a horvát Primorje Rijeka ellen, hazai pályán, a Vízilabda Arénában rajtolnak.

2014-11-27
Bizzunk a sikeres előadásban

Továbbra is hibátlan a listavezető Szolnoki Dózsa csapata, amely az ob I 9. fordulójának szerdai játéknapján Budapesten, a KSI otthonában nyert négy góllal.

2014-11-25
A KSI-nél vendégeskedik csapatunk

Komoly erőpróbák előtt áll csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, amely szombaton, hazai pályán 16 órakor rajtol a Bajnokok Ligájában. Az ellenfél a horvát olimpiai bajnokokkal megtűzdelt Primorje Rijeka együttese lesz.

2014-11-24
Szurkolói buszok a Magyar Kupa döntőre

Jövő pénteken és vasárnap Szentesen rendezik meg a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjét. A szolnoki klub ingyenes szurkolói buszokat indít a Kurca-parti városba, előbb a december 5-i kupa-elődöntőre, majd szükség szerint a december 7-i fináléra is. A szurkolóknak csak belépőjegyeiket kell megváltaniuk.

2014-11-24
Bérletek a Bajnokok Ligája mérkőzésekre
Fennállása során először szerepelhet a legrangosabb nemzetközi kupasorozat, a Bajnokok Ligája főtábláján a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata. A rajt szombaton délután négy órakor, a Vízilabda Arénában lesz, ahol a horvát Primorje Rijeka csapata vendégeskedik majd.
2014-11-23
A vártnál is könnyebb győzelem a fővárosban

A Honvéd–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP nem is oly rég még szorosabb meccsnek ígérkezett, ezúttal azonban a vendégek kilenc góllal győztek. A Szolnok az első negyedet 3–0-ra, az utolsót 4–0-ra nyerte meg.

2014-11-21
A fővárosban szerepel szombat este csapatunk

Az évadban először fog a fővárosban játszani csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, amely a Honvéd vendégeként csobban a medencébe ma este hat órakor a Kőér utcai uszodában.

2014-11-21
Holnaptól lehet átvenni a bérleteket a BL sorozatra

Felhívjuk kedves vendégeink, szurkolóink figyelmét, hogy a 2014.11.29-én induló BL sorozatra érvényes bérleteket, holnaptól (2014.11.22) lehet átvenni az Aréna pénztárjában.

2014-11-19
Varga Dumi négy gólt vágott

Biztos győzelemmel kezdte meg szereplését a világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott a 2014/15-ös világliga-sorozatban. A kedd este Debrecenben vívott mérkőzésen Benedek Tibor csapata hét góllal nyert a szlovákok ellen az európai A selejtezőcsoportban, amelyben Görögország és Románia kapott még helyet.

2014-11-18
Jegy- és bérletrendelés a Rijeka elleni BL-meccsre

November 29-én, jövő szombaton 16 órakor csapatunk a horvát Rijeka ellen kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, a nyitány hazai pályán, vagyis a Vízilabda Arénában lesz. Akik nem jutnak ki az uszodába, azok a Sport2 Tv jóvoltából a képernyő előtt szurkolhatnak csapatunknak.

2014-11-18
Játékosaink válogatottban

Ideiglenes lakhelyként Debrecent jelölheti be személyi okmányaiba a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP valamennyi magyar válogatott játékosa. A listavezető csapat péntek este a cívis városban játszott bajnoki mérkőzést és nyert 18-8-ra, majd közülük heten vasárnap is vízre szálltak a Varga Tamás által szervezett gálamérkőzésen.

2014-11-14
Jó kis edzőmeccset játszottunk

Az OSC elleni BL siker után alig 48 órával csapatunk Debrecenbe csobbant medencébe.Varga Dumiék semmit nem bíztak a véletlenre már az negyedben fölényesen vezettek, a végén már tíz gólos különbség alakult ki a felek között.

2014-11-13
Ilyen meccsek kellenek... - A Rijeka ellen kezdünk
Mint jelentettük a Bajnokok Ligája 12-es főtáblájára jutott csapatunk, miután 11-9-re legyőzte az OSC-t a páros csata második szolnoki meccsén.
 A lefújás a telt háznyi közönség óriási ünneplésben részesítette a csapatot, amely még soha nem szerepelt ilyen magasságokban a nemzetközi kupaporondon.
2014-11-12
Felülmúltuk az OSC-t

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP jutott a Bajnokok Ligája 12-es főtáblájára, mivel a selejtező utolsó fordulójának visszavágóján 11-9-re legyőzte a OSC-t. A főtáblán - ahol két hatos csoportban küzdenek majd a résztvevők az úgynevezett Final Sixbe kerülésért - már ott van a Eger együttese.

2014-11-11
Nyernünk kell az OSC ellen!

Holnap este hét órakor a tiszaligeti Vízilabda Arénában rendezik az OSC–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vízilabda BL-selejtező visszavágóját. A 11-11 után tagadhatatlanul a Dózsa az esélyes, ám az esély önmagában még soha nem nyert semmilyen meccset.

2014-11-11
Az Egerrel találkozunk a kupaelődöntőjében

A Magyar Vízilabda Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolását, ennek eredményeképpen összekerült az Eger és a Szolnok, a másik elődöntőben a Honvéd az OSC-vel meccsel - írta az mvlsz.hu. A négyes döntőt Szentesen rendezik december első hétvégéjén.

2014-11-09
Szentesen folytatjuk a kupában

Könnyedén lépett tovább csapatunk, amely szünetig ötgólos előnyt szerzett a lelkesen játszó Szegeddel szemben, a végén pedig hattal győzött. Csapatunk tehát biztosan kettős győzelemmel, 22-15-ös gólkülönbséggel jutott a Magyar Kupában a legjobb négy közé. A Final-Fourt várhatóan december 6-7-én rendezik Szentesen.

2014-11-08
Az elődöntő kapujában csapatunk

Az elmúlt három évadban kupagyőztes Szeged a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vízilabda-csapatának vetélytársa a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Párharcuk szombaton este kezdődött a csongrádi fővárosban.A második negyedben 4-4-es állás után robbantott a szolnoki legénység, innentől két-három góllal tartottak előrébb, mint a házigazdák, végül 10-7-es győzelmet arattak. A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

2014-11-08
Vasárnap este fogadjuk a Szegedet

Két nap alatt letudják a Magyar Kupa negyeddöntőit a férfi csapatok. A Szeged tavaly csúnya tréfát művelt a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapatával, hiszen a Vízilabda Aréna avatóján nyert a kupadöntőben. Ám azóta jelentősen meggyengült az immáron Varga Péter irányította háromszoros kupagyőztes.

2014-11-05
Szépségdíjas gólokat lőttünk

A vízilabda-bajnokság hatodik fordulójában az újonc, fiatalokból álló UVSE csapatát fogadta a Dózsa. Kis Gábor nyitotta meg a gólok sorát a 61. másodpercben, a gólzsákot pedig Vámos Márton zárta be fél perccel a lefújás előtt. A szolnoki gárda nagy kedvvel játszva szépségdíjas gólokkal szórakoztatta a publikumot.

2014-11-05
Helyesbítés!

HÉTFŐTŐL kaphatók a jegyek a BL visszavágóra!

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - A-Híd OSC Újbuda 
2014. november 12. 19:00, Vízilabda Aréna Szolnok

Jegyek elővételben vásárolhatók 2014.november 10-től a Vízilabda Aréna pénztárában.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11:00-19:00

2014-11-04
Előbb az újoncot fogadjuk

Csapatunk szerdán este hat órakor az újonc UVSE ellen játszik a bajnokságban, szombaton és vasárnap pedig a Szegeddel a Magyar Kupában. 

2014-11-03
Remekeltek úszóink Szoboszlón

A napokban Hajdúszoboszlón rendezték meg a Hungarospa Kupa elnevezésű úszóversenyt. Az üdülővárosban 12 ország 690 versenyzője állt rajthoz. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP fiataljai ezúttal is helyt álltak a népes és erős mezőnyben.

2014-11-01
Nagy csatában nyertünk

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP nagy csatában 8–7-re nyert a Kaposvár otthonában a bajnokság 5. fordulójában. A szolnoki csapat –  amely az utolsó előtti percben szerezte Sztefan Mitrovics révén szerezte meg a győztes gólt – így egyedül maradt százszázalékos a bajnokságban, és továbbra is vezeti atabellát.

2014-10-31
Magabiztos győzelem Békéscsabán

A Szolnoki Vizilabda Sport Club gyermek és serdülő csapata a bajnokság harmadik fordulójában Békéscsaba csapata ellen szállt vízbe. Mindkét csapat magabiztos játékkal, parádés megoldásokkal színesített meccsen begyűjtötte a jól megérdemelt 3 pontot.

2014-10-31
A Tiszaligetben fog eldőlni a továbbjutás

Igazi, hamisítatlan magyar pólót láthattak a nézők a fővárosban. Ahogy arra számítani lehetett, a Bajnokok Ligája főtáblájáért vívott, OSC–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP páros csata nem dőlt el az odavágón, hiszen 11-11-es döntetlen született.

2014-10-30
Döntetlent játszottunk a fővárosban

Mint várható volt óriási, fej-fej melletti nagy csatát hozott az OSC-Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP BL párharc első szerdai fővárosi ütközete, melyen 11-11-es döntetlent játszottak a felek. A visszavágót november 12-én játsszák a Vízilabda Arénában. A páros csata győztese Bajnokok Ligája főtáblájára, vagyis a legjobb 12 együttes közé jut.

2014-10-29
A BL főtábláért csatázunk az OSC-vel

Szerdán este a fővárosban, a Nyéki Imre uszodában indul az OSC-Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP párharc, melynek tétje a Bajnokok Ligája főtáblájára jutás.  

2014-10-27
Már kaphatók a jegyek az UVSE bajnoki mérkőzésre

Jegyek elővételben már kaphatók a Vízilabda Aréna pénztárában a Szolnoki Dózsa-Közgép -  UVSE- Hunguest H. bajnoki mérkőzésére.

2014-10-27
OSC - Szolnok Bajnokok Ligája mérkőzés információk

Jegyek szerda (2014.10.29) reggeltől átvehetőek a Vízilabda Aréna pénztárában 08:00-tól, vagy az indulás előtt a Pelikán parkolóban.

2014-10-25
Közönségszórakoztató játékkal nyertünk

A szombati pólómatiné szép számú közönséget vonzott a Vízilabda Arénába. Nem is csalódtak a szurkolók, hiszen remek előadást láthattak a szolnoki gárda jóvoltából.

2014-10-24
Tisza-parti csapatok csatáznak

Újabb rangadót játszik a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata, amely szombaton 11 órakor a elmúlt három évad kupagyőztesét, bajnoki bronzérmesét, a Szeged legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

2014-10-22
Viharos meccsen, rangadót nyertünk Egerben

A címvédő Egert 10-9-re verte csapatunk,a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a bajnokság harmadik fordulójában, a hevesi fővárosban szerda este lejátszott bajnoki rangadón.

2014-10-22
Belépők és szurkolói buszok az OSC-meccsre

Tegnap sorsoltak a Bajnokok Ligájában, csapatunk az OSC-vel találkozik az oda-visszavágós párharcban. Első meccset október 29-én rendezik meg Budapesten, a Nyéki Imre uszodában, míg a visszavágóra november 12-én kerül sor a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

2014-10-21
Már kaphatok a jegyek a szombati mérkőzésre

A jegyek elővételben is megvásárolhatóak a mérkőzést megelőző 5 napon belül a Vízilabda Aréna pénztárában. (Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11:00-től 19:00 óráig), illetve e-mailben megrendelhetőek az szvsc@vizilabda-szolnok.hu címen.

2014-10-21
Az OSC-vel küzd csapatunk a BL főtábláért

Egy biztos a ZF-Eger után lesz még egy magyar csapat a Bajnokok Ligája főtábláján, mert a harmadik kvalifikációs szakaszra összekerült a két versenyben lévő együttesünk, a Szolnoki Dózsa-Közgép és az A-Híd-OSC-Újbuda.

2014-10-21
Az OSC-vel játszunk a Bajnokok Ligája főtáblára jutásért
A-Híd-OSC-Újbuda – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP
További párosítások:
Pro Recco - Mladost Zágráb
Crvena Zvezda - Rijeka
Radnicki Kragujevac - Nagyvárad
2014-10-21
Jön az első rangadónk

Még csak a harmadik fordulót rendezik az ob I-ben, ám szerencsére nem marad rangadó nélkül a szerdai játéknap. A legnagyobb érdeklődés természetesen az Eger–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP meccset kíséri.

2014-10-20
Csoportmásodikként várjuk a mai sorsolást

A házigazda Radnicskitől (10-12) elszenvedett péntek esti vereségen hamar túltette magát a szolnoki csapat, amely biztosan verte olasz ellenfelét a kragujeváci BL-csoportselejtező második napján.

2014-10-19
Isztambul – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - ONLINE
Isztambul – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 11 17 (4-4, 2-7, 4-3, 1-3)
Emberelőnyök: 4/4 ill. 9/4
Büntető: 0/0 ill. 3/2
 
Góllövőink: Gocic 1, Vámos 6, Jansik 1, Tóth Márton 2, Varga Dániel 2, Varga Dénes 2, Kis Gábor 2, Mirovic 1
2014-10-18
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–Posillipo - ONLINE
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–Posillipo 14-4 (2-0, 3-1, 4-2, 5-1)
Emberelőny: 11/5 és 11/3
Büntető: 2/2 és 0/0

Jól védekeztünk a mérkőzés folyamán. Nagy Viktor kiválóan védte a szolnoki kaput. Az Olasz Gallo Valentino a 3. negyedben végleg csere nélkül kiállt, a 4 perces emberelőnyt jól használtuk ki.

2014-10-17
BL kragujeváci selejtező - ONLINE
Radnicski–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 12-10(6-3,3-2,1-2,2-3)
Emberelőnyből: 7/3, ill. 9/5
Büntető: 0/0, ill. 1/1
 
Góllövőink: Madaras 2, Mezei 1, Varga Dániel 2, Varga Dénes 4, Mitrovics 1
2014-10-17
BL: Cél a csoportelsőség

Tegnap nekivágott idei első komoly kihívásának a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, a Szolnok– Kragujevác buszos túrának. A két város légvonalban 355 kilométerre van egymástól, ennél rövidebb utat még a minden hájjal megkent pólósok sem ismernek. A hatórás utazás fáradalmainak kipihenése érdekében Cseh Sándor este nyolctól átmozgató edzést vezényelt.

2014-10-16
Harmadszor indul a BL-selejtezőben a Dózsa

Péntektől vasárnapig Bajnokok Ligája-csoportselejtezőt játszik a szolnoki  csapat. A közeljövő előtt érdemes a régmúltba tekinteni, hiszen a Szolnoki Dózsa volt az első magyar csapat, amely részt vett a BL elődje, az Európa Kupa küzdelmeiben. 1965 februárjában a dallamos nevűnek aligha minősíthető svédországi Eskilstunában.

2014-10-13
A címvédő Szegeddel játszunk a negyeddöntőben

A legutóbbi három kiírás győztese, ám az új idényre több alapemberét elveszítő Szeged a tovább erősödő Szolnokkal csap össze a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében a hétfői sorsolás nyomán.

2014-10-13
Gólparádét rendezett csapatunk

Két forduló után már csak három csapat száz százalékos az ob I-ben: az OSC, a Szolnok és a Fradi. A címvédő Eger nagy meglepetésre 7-7-et játszott az UVSE vendégeként. A Dózsa a Vasas ellen mutatkozott be hazai közönségének és nem is okozott csalódást.

2014-10-13
Először játszik hazai közönség előtt csapatunk

Szombaton a második fordulót rendezik a férfi vízilabda-bajnokságban. A bajnokesélyes csapatok közül az Eger az Újpest-, az OSC pedig a BVSC vendége lesz. Számunkra természetesen a Szolnok–Vasas meccs a legfontosabb.

2014-10-13
Szombaton hazai pályán debütál csapatunk

Mint írtuk szerda este lejátszotta első bajnoki mérkőzését a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata. Ahogy a hétvégi Magyar Kupa csoportselejtezőjének egyik mérkőzésén, úgy az ob I-es nyitányon is a Szentes volt az ellenfél.

2014-10-09
Csapatunk robbantott a záró negyedben

A Szolnokot három negyedig kordában tudta tartani a Szentes, ám 9–10 után az utolsó játékrész valóságos mészárlást hozott. Varga Dénes találata adta meg a jelet a rohamra, aztán jött Madaras Norbert, Zsivko Gocsics, megint Varga, kétszer Sztefan Mitrovics, a végén pedig Hangay Zoltán – brutális, 7–0-s utolsó negyed, mely 17–9-es sikert ért a szolnokiaknak.

2014-10-08
Ma kezdünk Szentesen!

Szombaton 18.30-kor a Vasas ellen játsszuk első hazai meccsünket.

2014-10-06
Jegyelővétel szombatra!

Szombaton 18.30-kor játssza első, hazai bajnoki mérkőzését felnőtt csapatunk, melynek ellenfele, a VasasPlaket gárdája lesz.
A mérkőzésre a belépőjegyek: a felnőtt 1000 Ft, a diák-nyugdíjas 500 Ft kerülnek.

2014-10-06
Fölényes szolnoki győzelmek a kuparajton

Három csapat társaságában harcolt Szolnoki Dózsa-Közgép a hétvégén a Magyar Kupa selejtezőjében a szentesi uszodában. A D-jelű négyesben nem borult a papírforma csapatunk a mindhárom meccsét könnyedén nyerte, 43 gólt lőtt és csak 13-at kapott, ezzel biztosan jutott a negyeddöntőbe. A mieink mellett a Ferencváros is kiharcolta ki a továbbjutást.

2014-10-05
Alapvető cél a továbbjutás a szentesi selejtezőből

Két mérkőzést is játszik szombaton a Szolnoki Dózsa-Közgép Szentesen. A Magyar Kupa selejtezőjében 10 órától a házigazdákkal, este fél nyolckor pedig a Ferencvárossal. Vasárnap fél egytől pedig a Kaposvár lesz az ellenfél. Az augusztus elején átadott, 700 nézőt befogadó szentesi fedett uszodában egyértelmű elvárás a továbbjutás, sőt, a csoportelsőség is. 

2014-09-29
A szerbiai Kragujevácon selejtezik majd csapatunk

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában, ami érintette a Szolnoki Dózsa-Közgép csapatát is. Bár a szolnoki klub is pályázott a második selejtező kör megrendezésére, a LEN illetékes bizottsága azonban a szerbiai Kragujevácot jelölte a torna helyszínének. Október 17-19. között a házigazdák csapata, a Radnicski mellett a török Isztambul és az olasz Posillipo Napoli lesznek a Dózsa ellenfelei.

2014-09-26
A Varga-testvérek a jelöltek között

A FINA és az Aquatics World Magazine közzétette jelöltjeit a világ legjobb játékosa címre –írta a vlv.hu. A fiúknál két a Szolnoki Dózsa-Közgép játékos –Varga Dániel és Varga Dénes – , a lányoknál egy magyar  – Keszthelyi Rita  – a jelöltek között.

2014-09-26
Cseh Sándor: Egy hét múlva kell jónak lennünk

Mint írtuk megnyerte Nicolae Rujinchi Emléktornát a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata, amit az összeszokottság hiánya természetesen látszott a játékon, hiszen a Világligában szereplő Varga Dániel, Varga Dénes és Madaras Norbert két közös edzésen vett csak részt.

2014-09-25
A SportKlub Híradó beszámolója

A SportKlub Híradó beszámolója a szolnoki vízilabdacsapat felkészüléséről, benne ifj. Cseh Sándor és Varga Dániel nyilatkozatával.

2014-09-24
Tagdíj szabályzat változás!

Figyelem!

2014.09.01-el változott a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. tagdíj szabályzata.
Kérjük olvassák el figyelmesen az érintettek.

2014-09-22
Tornát nyert csapatunk Nagyváradon

Magyar rangadóval kezdődött a nagyváradi torna, az előző szezont a tizenegyedik helyen záró OSC 11-7-re legyőzte az ezüstérmes szolnoki csapatot. Igaz, azóta az orvosegyetemisták Szeged–Eger vegyescsapattá váltak.

2014-09-22
Mától Nagyváradon szerepelnek pólósaink

Hétfőtől csütörtök délutánig tartott a balatonfűzfői edzőtábor a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata számára. Mindez nem azt jelenti, hogy pihenőt kapnak a fiúk, sőt mától vasárnapig egy nemzetközi tornán vesznek részt Nagyváradon.

2014-09-22
Tóth Marci a Konyhafőnök-ben

Szinte bizonyos, hogy Tóth Márton a legszélesebb vállú résztvevője az egyik kereskedelmi televízión futó új főzős műsornak. A Szolnoki Dózsa játékosa a családi hagyományt követve kapott rá a hobbifőzésre.

2014-09-22
Balaton-partról Nagyváradra

Tart az indián nyár a Balatonon. A koraőszi napsütést alig élvezhetik a szolnoki vízilabdázók, akik hétfő óta élvezik az Olimpiai Központhoz tartozó balatonfűzfői uszoda feszített víztükrű medencéjét és konditermének minden gyönyörűségét.
Teljes a keret, a csapat azonban még messze nem állt össze.

2014-09-15
Kis Gabiék főzték a gulyást

A hagyományoknak megfelelően döntetlennel ért véget a férfi csapatok gálamérkőzése a hagyományteremtő Vízilabda Expón. Gergely István kezdeményezésére a BVSC-n kívül– a vasutascsapat Nápolyban vett részt egy felkészülési tornán– valamennyi OB I-es csapat megjelent a budaörsi vizes komplexumban.

2014-09-08
Várja gazdáját a négyes sapka

Hosszú hónapokra megkeserítette Vámos Márton életét egy rejtélyes betegség. A mandulája nagyon könnyen begyulladt, ráadásul a gyulladás nagyon intenzív volt: magas lázzal járt. A világbajnok játékost egy hete műtötték meg, teljes felépülése azonban majd’ egy hónapot vesz igénybe.

2014-09-05
Kóstolja meg a játékosok által készített Vízilabda-Gulyást!

A 16. Gulyásfesztiválon találkozzon a Szolnoki - Dózsa - KÖZGÉP vízilabda csapat sztárjaival!

2014-09-01
Szentesen rajtol csapatunk

A Világkupa küzdelmei után a hazai vizeken is beindul az élet. Olyannyira, hogy tegnap a Magyar Vízilabda Szövetségben kisorsolták a férfi bajnokság és a Magyar Kupa menetrendjét. Az élvonalbeli bajnokságban az elkövetkező évadban is 14 együttes, közte az elmúlt két szezonban ezüstérmes Szolnoki Dózsa-Közgép is érdekelt lesz.

2014-08-26
Nagy Viktor és a szerb játékosaink is megkezdték az edzéseket

Vasárnap, a Világkupa döntőjével véget ért a vízilabdás válogatott szezon. A klubcsapatokban viszont már folyik a felkészülés. A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP hétfői edzésén négy, eddig szabadságolt játékos vette fel a munkát.

2014-08-26
A világkupa fináléjában is kikapott csapatunk a szerbektől

A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel, 11-9-re kikapott a fináléban a szerbektől az Almatiban rendezett világkupán. Benedek Tibor világbajnoki címvédő csapata vasárnap 7-7-tel zárta a rendes játékidőt, majd a szétlövést az ellenfél nyerte 4-2-re.

2014-08-21
A felsőházba jutás csapataink célja

A  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP utánpótláscsapatai július közepe óta készülnek az elkövetkező évadra. Mielőtt a bajnoki küzdelmek megkezdődnének kvalifikációs tornák várnak a gyermek, a serdülő és az ifjúsági csapatra.

2014-08-18
Négy játékosunk a Világkupán

Augusztus hetedikén kezdte meg a felkészülést az esztendő utolsó nemzetközi tornájára a budapesti Európa- bajnokságon ezüstérmet szerzett férfi válogatott. A csapat a Margitszigeten a japán válogatottal játszott két felkészülési mérkőzést a héten, kedden azonban már a kazah Almatiban száll vízre a Világkupán. A tornára Magyarország a tavalyi világbajnokság megnyerésével kvalifikálta magát.

2014-08-11
Egyelőre nem lesz változás

Vízilabdában a 2016-os nyári olimpiáig nem lesznek a felnőtt világversenyeket érintő újabb szabályváltozások - valószínűsítette honlapján a hazai sportági szövetség azt követően, hogy a nemzetközi szövetség, a FINA illetékes szakmai testülete (TWPC) Isztambulban ülésezett.

2014-08-07
Pályára állt csapatunk

Mindössze négy felnőtt játékossal kezdte meg a felkészülést a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata. A többiek nem igazoltak el sehová, a hétközepéig pihennek aztán a válogatott soraiban folytatják a felkészülést a közelgő világkupára.

2014-07-31
Vámos Mártonra műtét vár, Nagy Viktor és Tóth Márton pihenőt kapott

Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya két nappal az Európa-bajnokság döntője után kijelölte az augusztus tizenkilencedike és huszonnegyedike között a kazahsztáni Almatiban rendezendő Világkupára készülő tizenhármas keretét. A magyar ezüstéremmel végződött kontinenstornán szereplő csapatból négy játékos került ki.

 H Csapat M Gy D V Gk Pont
 1. Szolnok 26 25 1 0 228 76
 2. A-HÍD OSC 26 23 0 3 118 69
 3. ZF-Eger 26 21 2 3 177 65
 4. FTC 26 16 2 8 6 50
 5. Tiszavirág Szeged 26 16 1 9 14 49
 6. RACIONET Honvéd 26 15 2 9 34 47
 7. BVSC Wáberer 26 12 1 13 -20 37
 8. Vasas Plaket 26 10 1 15 -27 31
 9. Kaposvári VK 26 8 1 17 -99 25
 10. DVSE 26 8 0 18 -50 24
 11. KSI SE 26 6 0 20 -84 18
 12. UVSE-Hunguest H. 26 5 2 19 -93 17
 13. Valdor Szentes 26 5 2 19 -92 17
 14. PVSK-MECSEK F. 26 4 1 21 -112 13

 

OB-I. versenynaptár

Vége a 2014 / 15 -ös OB I. bajnokságnak.

BAJNOK az SZVSC!

BL - versenynaptár

Az SZVSC a 6. helyen zárta a BL sorozatot.

 

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés
Facebook
Képgalériák