Magyar English
Mi vagyunk a BAJNOKOK!51 év után újra bajnok az SZVSC!Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP–OSC (13-9)A város köszönti a KupagyőzteseketSzolnoki Dózsa-KÖZGÉP – A-Híd-OSC-Újbuda (10-7), Megnyertük a Magyar Kupát!Nyári táborok az Arénában!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
Tabella
2015-09-02
Pólósainkkal indult a tanév

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP játékosaival indult a Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kis elsőseinek tanévnyitója, hiszen különleges program várt rájuk már az első napon.

2015-08-28
Felkészülési tornán szerepelt csapatunk

II. Martfű Termál SPA kupa néven utánpótlás tornát rendeztek 12-13 évesekből álló vízilabdacsapatok számára. A háromnapos tornán a Vasas legénysége diadalmaskodott az UVSE és a Szentes előtt. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a hatodik helyen zárt.

2015-08-27
Közeledik a kupaszezon

Dubrovnikban elkészítették a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtábla sorsolását. Az egriek újra egy csoportba kerültek az Olympiakosszal és a Barcelonetával – számolt be róla a waterpolo.hu.

2015-08-18
Az ezüstérem jutott csapatunknak

A IX. Darko Cukic Emléktornán a döntőben Montenegró ellen maradt alul a magyar csapat, amelynek tagja volt játékosunk, Turcsányi Ákos is.

2015-08-18
Megyei sportdíjat kapott csapatunk

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés ünnepi ülését tartották kedden a megyeháza dísztermében, ahol Kovács Sándor elnök és Berec Zsolt alelnök adta át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szakmai kitüntető díjait, címeit és a megyei közgyűlés elismeréseit.

2015-08-17
Egy csoportban az Egerrel

Az elkövetkező évadban tizenhat csapat játszik a férfi OB I-ben. A Magyar Vízilabda-Szövetség döntése értelmében a tizenhat együttest két csoportba sorolták. A bajnok Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP az A-csoportba került az Egerrel, a Szegeddel, a Kaposvárral, a BVSC-vel, a Szentessel, a Péccsel és az újonc Miskolccal.

Hamarosan indul a bajnokság...

OB-I. versenynaptár


Bajnokság kezdete:

2015.09.23.

BL - versenynaptár

---

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés
Facebook
Képgalériák